Travis Kelce

 INSTAGRAM
MR. PERFECT

Upoznajte Gospodina (ne)Savršenog Taylor Swift: "Umjesto ruža dijelio sam nogometne lopte"

Američki nogometaš Travis Kelce novi je odabranik pop ikone Taylor Swift koja je iz svečane lože gledala njegovu utakmicu i s njim pobjedu proslavila u restoranu.

Američki nogometaš Travis Kelce novi je odabranik pop ikone Taylor Swift koja je iz svečane lože gledala njegovu utakmicu i s njim pobjedu proslavila u restoranu.

Njegovi plesovi nakon zgoditaka i pobjeda na nogometnom terenu odavno su postali viralni, ali manje je poznato da je 33-godišnji Travis Kelce - rođendan slavi 5. listopada, kućni miš, koji najviše voli biti doma, a iz vlastita četiri zida ne izlazi niti u kupovinu, nego sav shopping obavlja on-line.

"Najdraži kutak mi je kauč, izvalim se i uživam, pretražujem ponude i surfam tražeći zabavne sadržaje. A to sigurno nisu priče o meni, sebe nikad ne guglam, a kad slučajno na njih nabasam uglavnom ih ne čitam", izjavio je Trevis Kelce u razgovoru za časopis People. U središte medijske pozornosti igrač američkog nogometa došao je zbog veze s pop ikonom Taylor Swift, koja je njegovu posljednju utakmicu pratila iz svečane lože, u društvu Travisove majke i svoje, kako se mnogi nadaju, buduće svekrve. A kako bi mogla izgledati njihova svakodnevica kad oboje budu doma opisao je sam Travis.

image

Travis Kelce

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Kad sam baš umoran odem u saunu na oporavak, a inače mi je najveći gušt binganje: posljednja serija koja me oduševila bila je "Ted Lasso", s mojim omiljenim glumcem Jason Sudeikisom u glavnoj ulozi. Sviđa mi se i "Ozark", a obavezno pratim i prijenose utakmice, obavezno tanjurom pilećih krilaca na stolu. Volim i pizzu i roštilj, ali uz utakmice su krilca obavezna", ispričao je.

image

Travis Kelce na premijeru je stigao s mamom

FAYE SADOU/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

Otkako je potvrđena njegova veza s Taylor Swift prodaja Travisovih dresova se učetverostručila, a nakon utakmice prošlog vikenda Kelce je svoju dragu kabrioletom odveo na proslavu pobjede u restoran koji je zakupio za tu priliku.Prvi korak je, kako i priliči, napravio nogometaš, koji je Taylor Swift nakon njezinog koncerta darovao svoju narukvicu prijateljstva s brojem svog mobitela. Napravio ju je specijalno za nju, a trud očito nije bio uzaludan.

image

Taylor Swift utakmicu je odgledala s Travisovom mamom

JASON HANNA GETTY IMAGES VIA AFP

Sveučilišni nogomet je igrao u Cincinnatiju, a profesionalizirao se 2013. kad su ga u momčad odabrali čelnici Kansas City Chiefsa čiji dres otada nosi. Osvojač je dva Super Bowla, a četiri puta je imenovan All-Pro prvotimcem. Što se privatnog života poznato je kako je donedavno bio u vezi s modelom Kaylom Nicole, a kavalirstvo je trenirao i u reality showu "Catching Kelce", svojevrsnoj inačici "Gospodina savršenog" u kojem se za njegovu pozornost natjecalo 50 žena. Kelce ih je vodio na spojeve, na koncerte, izlete na jahti i u privatnom zrakoplovu...

image

Travis Kelce

INSTAGRAM

"Glumio sam Gospodina Savršenog, ali sam umjesto ruža dijelio nogometne lopte", našalio se na vlastiti račun.

Linker
29. travanj 2024 04:45