THE VOICE HRVATSKA

Vanna pokazala outfit za duele: Dino Jelusić poručio joj da izgleda kao djevojčica

Pjevačica, mentorica i članica žirija talent showa "The Voice Hrvatska" oduševila je stylingom za eliminacijsku emisiju.

Pjevačica, članica žirija i mentorica aktualne sezone popularnog talent showa "The Voice Hrvatska" Ivana Vrdoljak Vanna podijelila je svoje fanove izborom outfita za devetu emisiju u kojoj će se kandidati natjecati za prolazak u prvu live emisiju.

"Bez stresa večeras", napisala je 53-godišnja Vanna u objavi uz fotografije na kojima je pozirala u zelenoj majici s uzorkom, kratkim hlačama, najlonkama i predimenzioniranim metalik zelenim cipelama. Uz nju je kao glazbenu podlogu pustila pjesmu Brune Marsa "Versace on the Floor". Dino Jelusić, njezin kolega iz "The Voicea Hrvatska" poručio joj da izgleda poput djevojčice, a za svoj modni odabir Vanna je zaradila brojne komplimente i lajkove.

image

Pjevačica Vanna

INSTAGRAM

"Sve volim kupovati, i odjeću, i cipele i torbice. U svojim godinama morala znati kako manje trošiti, ali uvijek si kažem da moj posao to zahtijeva. Imam puno cipela, lepršavih kraćih haljina. I odijela. Odijela baš volim, nikada ih dosta. Jedno vrijeme sam mislila da moram kupovati samo traperice, no omrznule su mi se kad sam pročitala da se ispiru u rijekama u Bangladešu i da to rade djeca. Nema šanse da ih kupim, zadovoljna sam s ovih 50 pari koje imam. Što se torbica tiče, također bih trebala racionalizirati količinu - a želim da u njih stanu futrola s naočalama, mobitel, novčanik i ključevi. One na kojima vrišti logo, te ne nosim. Kao ni lažne torbice", opisala je Vanna svoje navike u nedavnom ekskluzivnom razgovoru za Gloriju.

image

Pjevačica Vanna

INSTAGRAM

Tada je prvi put otkrila koliko joj se život zakomplicirao, ali i proljepšao otkako joj se rodila unučica Marija, te rekla da njezina cijela obitelj živi na istoj adresi.

Osmomjesečna unučica Marija, kći njenog sina Luke, intenzivirala je ionako intenzivan profesionalni i privatni život pjevačice, a odmah se "uvukla pod kožu" i ostatku obitelji - Vanninom suprugu Andriji Vrdoljaku, filmskom redatelju i producentu, te njihovoj kćeri Jani, koja završava studij komunikologije.

image

Ivana Vrdoljak Vanna članica je žirija ‘The Voice Hrvatska‘

INSTAGRAM

"Svi smo na istoj adresi, i Luka sa svojom obitelji, i moj suprug i ja s kćeri Janom. I to je super. Imamo mjesta pa sve odlično funkcionira. Često slušam o tome da mladi Hrvati dugo žive s roditeljima, no ne shvaćam zašto je to toliki problem. Meni su moja djeca jako fora i zabavna, volim biti u njihovom društvu, volim kad oni trebaju mene i ja njih. Ja sam prava sicilijanska mama", izjavila je Vanna i dodala da što se odgoja trudi uhvatiti korak s vremenom.

"Promijenili su se trendovi u odgoju djece i tu kao baka moram biti ukorak s vremenom. Iako smo svi koji smo odrasli na odavno odbačenim doktrinama sasvim u redu, zdrave i normalne osobe, da ne bi došlo do sukoba, moramo poštovati ono u što vjeruju današnje generacije. A sve ide dan po dan, i suprugu i meni sve je sad zabavnije", zaključila je.

image

Pjevačica Vanna u metalik zelenoj kombinaciji

INSTAGRAM
Linker
25. travanj 2024 16:54