NAVIJAČKA EUFORIJA

Vatrena podrška u Rotterdamu: Iva Šarić se prije finala Lige nacija opustila u Amsterdamu

Televizijska voditeljica i zaručnica napadača Brune Petkovića stigla je u Nizozemsku na finalnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije

Navijačka euforija ponovno trese Hrvatsku, a najvatreniji navijači naše nogometne reprezentacije preplavili su nizozemski grad Rotterdam u kojem se odigrava finalna utakmica Lige nacija, natjecanja u kojem vatreni nakon fenomenalnih uspjeha na prethodnim svjetskim prvenstvima u Katru i Rusiji love svoje prvo zlato. Među kockastim dresovima na tribini je i Iva Šarić, zaručnica našeg zlatnog napadača Brune Petkovića, koji je naciju i cijelu svjetsku javnost oduševio fenomenalnim zgoditkom protiv Nizozemske u polufinalu. Televizijska voditeljica je u Rotterdam stigla u društvu njihovog sinčića Adriana, koji je nedavno proslavio svoj drugi rođendan, a dan uoči utakmice se s njim opustila u Amsterdamu.

Iva je s malenim Adrianom u kolicima prošetala ulicama nizozemske metropole, ručala su u luksuznom restoranu The Duchess, obišla lokalne znamenitosti i trgovine koje su joj privukle pažnju, a potom se zaputila u Rotterdam, gdje njezin Bruno danas igra jednu od najvažnijih utakmica u svojoj karijeri. Bruno Petković bio je hrvatski heroj i u Katru, gdje je zabio Brazilcima, a Iva je završnicu svjetskog prvenstva također pratila s tribina.

image

Bruno Petković i Iva Šarić

INSTAGRAM

Iz braka s nogometašem Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona, koji su strastveni ljubitelji nogometa, a to prenose i na svog malenog brata Adriana. Podsjetimo, između Ive i Brune je zaiskrilo 2019. na snimanju HTV-ove emisije Klub 7, u kojoj je Iva intervjuirala mladog dinamovca, a dvije godine kasnije zaručili su se i krstili sina.

image

Iva Šarić je polufinalnu utakmicu protiv Nizozemske pratila je Bruna Petkovića kod kuće na TV-u

INSTAGRAM

"Najmanji je problem organizirati se, doći na utakmicu i biti podrška našima s tribina", izjavila je Iva Šarić koja je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju otkrila i kako se Bruno Petković snalazi u ulozi oca.

image

Iva Šarić i Bruno Petković upoznali su se na snimanju emsije

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", kaže Iva Šarić.

Linker
04. travanj 2024 17:14