BAJKA NA HVARU

Vjenčanje mladog pjevača i doktorice dentalne medicine: Dino je mladoj i zapjevao

Pjevač Dino Petrić i doktorica dentalne medicine Tea Šarić vjenčali su se na najsunčanijem jadranskom otoku.

Kakvo bi to vjenčanje bilo da mladoženja, pogotovo kad je riječ o vrsnom pjevaču i glazbeniku Dini Petriću, na njemu nije zapjevao. Na svadbi održanoj na našem najsunčanijem otoku, 29-godišnji Hvaranin Dino Petrić, čije smo vokalne sposobnosti upoznali u televizijskim glazbenim showovima "The Voice" i "A strana", uzeo je gitaru u ruke i svojoj dragoj otpjevao evergreen "Stand By Me".

image

Dino Petrić i Tea Šarić vjenčali su se u Crkvi sv. Stjepana

ANTEA MRČELA

Svoj najvažniji životni nastup posvetio je supruzi Tei Šarić, doktorici dentalne medicine u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, kojoj se obećao i u dobru i u zlu do kraja života, a mladenka će odsad nositi suprugovo prezime. Uzvanici su bili oduševljeni izvedbom, a posebno mladoženjin kum Filip Tomić, njegov najbolji prijatelj s kojim je u osnovnoj školi osnovao svoj prvi The Fundach Bend, čiji su članovi bili i Mario Domančić, te prateći Dean Radovniković. Mladenkina kuma bila je njezina prijateljica Iva Nogalo, a vjenčanje je održano u Crkvi sv. Stjepana na Hvaru.

image

Mladenci s kumovima Ivom Nogalo i Filipom Tomićem

ANTEA MRČELA

Jedan od najvećih izazova bio je odabir benda koji će zabavljati uzvanike, a izbor je pao na koprivnički bend Tragovi.

Dino Petrić je u glazbi pronašao utjehu, te izvor sreće i ispunjenosti nakon što je razorni požar na Hvaru opustošio obiteljsko imanje i ugrozilo egzistenciju njegovih roditelja. Do nastupa u "The Voiceu", novac koji je uštedio radeći u jednoj tvrtki, uložio je u snimanje svojih autorskih pjesama, a pohađao je i školu pjevanja kod svog omiljenog pjevača Jacquesa Houdeka.

image

Tea je uzela suprugovo prezime

ANTEA MRČELA

Sa svojim menadžerom trenutačno sprema koncertni spektakl "Tragom Olivera" s kojim će ostavštinu glazbene legende predstaviti hrvatskoj publici. Prvi koncert zakazan je u varaždinskoj Areni, a iduće godine na rasporedu je turneja po Australiji i Novom Zelandu.

image

Dino je na svadbi i zapjevao

ANTEA MRČELA
image

Feštalo se uz nastup koprivničkog benda Tragovi

ANTEA MRČELA
image

Vjenčanje je održano na Hvaru, otoku na kojem je Dino odrastao

ANTEA MRČELA
Linker
02. travanj 2024 18:30