Vjenčanje Virginije Mihajlović i Alessandra Vogliacca u katedrali u Bariju

 NSTAGRAM
OTAC BI BIO PONOSAN

Vjenčanje u katedrali u Bariju: Kći legendarnog nogometaša svoj najvažniji dan posvetila - ocu

Vriginia Mihajlović, kći nogometne legende Siniše Mihajlovića, udala se u vjenčanici koju je sama dizajnirala za nogometaša Alessandra Vogliacca

Vriginia Mihajlović, kći nogometne legende Siniše Mihajlovića, udala se u vjenčanici koju je sama dizajnirala za nogometaša Alessandra Vogliacca

Mladenkin otac Siniša Mihajlović, legendarni srpski nogometaš rodom iz Vukovara, nije doživio vjenčanje svoje kćeri Virginije Mihajlović, ali je ona svoj najvažniji dan, udaju za talijanskog nogometaša Alessandra Vogliacca, posvetila njemu - svom voljenom, pokojnom ocu, koji je lanjskog prosinca preminuo nakon duge borbe sa zloćudnom bolesti.

Katedrala Monopoli iz 12. stoljeća u talijanskom lučkom gradu Bariju nije odabrana slučajno, jer je upravo u tom gradu mladenkin otac 1991. s Crvenom zvezdom osvojio naslov klupskog prvaka Europe i tako se upisao u povijest nogometa. Dvjestotinjak svoih uzvanika, koji su u Bari doputovali iz cijele Europe, domaćini su smjestili u luksuzni hotel Masseria Caselli, a mladenka je nosila vjenčanicu od čipke, koju je sama kreirala.

"Pozvali smo samo rođake i bliske prijatelje s kojima se često čujemo i koji su bili uz nas u najvažnijim trenucima. Kako Alessandro i ja imamo veliku obitelj i mnogo prijatelja, morali smo ih primjereno smjestiti i ugostiti da svi budu zadovoljni. Presretni smo što je sve prošlo savršeno, kako smo i planirali", izjavila je Virginia Mihajlović koja je zbog očeve bolesti odgodila vjenčanje koje je bilo planirano - lani.

Virginiju su do oltara dopratila njezina braća Miroslav, Dušan i Nikolas, a u crkvi je bila njezina i Alessandrova dvogodišnja kćerkica Violante, Sinišina unučica kojoj se neizmjerno veselio.Srpski trener i nogometaš Siniša Mihajlović u karijeri je osvojio 16 važnih trofeja: pet naslova prvaka, Kup prvaka, Kup pobjednika kupova, četiri Kupa Italije, Interkontinentalni kup, Superkup Europe i tri Superkupa Italije, a do danas drži rekord u talijanskoj Serie A s 28 golova postignutih iz slobodnih udaraca.

Sa suprugom Ariannom Rapaccioni Mihajlović, voditeljicom talijanske nacionalne televizije Rai Uno, je dobio petero djece: kćeri Virginiju i Viktoriju, te sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Htjeli su usvojiti i djevojčicu iz Dječjeg sela, ali su zbog komplicire administracije od toga na kraju odustali.

"Kad sam Ariannu prvi put vidio, pomislio sam kako će nam djeca biti lijepa: tako je i bilo", opisao je Siniša Mihajlović za talijanske medije njihov prvi susret, a nikad nije tajio činjenicu da iz predbračne veze ima odraslog sina Marka, koji nosi njegovo prezime.

Linker
30. travanj 2024 03:51