MISTERIOZNI NESTANAK

Vrati se, Marijana! Pred kamerama je zaintrigirala cijelu regiju, a sad za njezin život - strepimo

Šibenčanku Marijanu Seifert upoznali smo kao pobjednicu reality showa Big Brother 2011., a policijska potraga za suprugom i majkom dvoje djece se intenzivira i nastavlja.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem dijelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Tako glasi priopćenje Policijske uprave zagrebačke čiji inspektori već danima tragaju za Marijanom Seifert, suprugom i majkom dvoje djece koja je usred noći nestala iz svog stana u zagrebačkom naselju Savica. Pretpostavlja se da je u tom trenutku bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, crne tajice s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

image

Marijana je sudjelovala u Big Brotheru.

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

"Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je... Nitko sretniji od mene ako se što prije vrati kući", izjavio je njezin suprug Karlo Seifert, koji je na medije i javnost apelirao da u ovim teškim trenucima prepunim neizvjesnosti poštuju privatnost obitelji, prvenstveno zbog njezine maloljetne kćeri iz prvog braka i 1,5-godišnjeg sinčića kojeg su dobili u prosincu 2020.

Sudjelovanje u Big Brotheru

Marijanu Seifert upoznali smo 2011. kao Marijanu Čvrljak, stanarku Big Brother kuće u Dubravi koja je postala i pobjednica popularnog reality showa koji se prikazivao na RTL televiziji. Marijana BB, kako smo je zvali, svoju je novčanu nagradu od 104 tisuće eura preuzela bez osmijeha na licu, jer je u tom trenutku prolazila kroz turbulentno ljubavno razdoblje.

image

Posljednjih godina živjela je u Zagrebu.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Kućanica iz Šibenika u Big Brother kuću je ušla kao supruga pomorca Ivana Čvrljka, a u BB kući se zaljubila u srpskog glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša, a njihov seks pred kamerama postao je medijska senzacija u regiji.

Povratak u stvarnost s izdašnim honorarom na bankovnom računu nije joj donio sreću. Nakon izlaska iz kuće u Dubravi, njezin je novi partner promijenio ploču i Marijanu proglasio glumicom i manipulatoricom.

image

Marijana i Nemeš svoju su vezu bili okrunili i brakom.

IVO RAVLIC/CROPIX

"Ako sam ja zaslužio devetku iz glume, Marijana zaslužuje barem petnaesticu", tim se riječima Nemeš oprostio od Marijane, ali to nije bio kraj njihove veze. Nekoliko puta su prekidali i mirili se, živjeli na raznim adresama, a Marijana se razvela od supruga s kojim je dobila kćer Korinu i dio zarade investirala u salon za tetoviranje. S Nemešom se na kraju i vjenčala 2016., no njihov je brak potrajao svega osam mjeseci.

Čitajte i: Zajedno u dobru, zlu i bolesti ‘s tisuću lica‘: Ne mogu znati što ih sutra čeka, ali žive svaki dan kao da im je posljednji

Novi početak

Supruga Karla Seiferta upoznala je u zagrebačkom kafiću u kojem se zaposlila i s njim dobila 1,5-godišnjeg sinčića Aleksandra. Upravo je on policiji prijavio suprugin nestanak iz stana usred noći.

image

I dalje traje potraga za nestalom ženom.

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

"Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih prethodnih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", rekao je Seifert.

Intenzivna potraga za Marijanom ušla je u treći dan, a dio njezinih osobnih stvari je pronađen, pa policijske snage, uključujući ronioce i dronove detaljno pretražuju cijele kvartove, te područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Dok javnost i njezini najbliži strepe za njezinu sudbinu, intenzivna policijska potraga koja uključuje ronioci, specijalne snage i dronove - se nastavlja.

Linker
24. travanj 2024 05:13