nikad više hrt

Vratila se Nina Kraljić! U Hrvatskoj više ni sa kim ne želi imati posla, radit će na svom projektu

HRT i hrvatski novinari za Ninu Kraljić stvar su prošlosti. Nakon što je izgubila na Dori te je danima poslije razočarana vodila bitke na društvenim mrežama - Kraljić se vratila i odlučila se baviti isključivo projektom ‘Alkonost of Balkan‘.

Glazbenica Nina Kraljić vratila se na društvene mreže nakon kraćeg izbivanja. Proteklih tjedana nekadašnja pobjednica Dore svađala se sa svima - HRT-om, ljudima koji ne dijele njezino mišljenje i svima koji su joj pokušali dati do znanja da bi trebala dostojanstveno prihvatiti poraz na Dori 2021. Nina se nikako nije dala, a kada je stvar eskalirala, ugasila je društvene mreže.

Čitajte i: Nina ne odustaje, nakon kritike obožavatelja opširno mu odgovorila o ‘propustima‘ na Dori: ‘Nisam bila najbolja, ali...‘

Nadala se Nina da će njezina pjesma "Rijeka" predstavljati Hrvatsku na Eurosongu i kada se to nije dogodilo - ostala je silno razočarana.

Ipak, barem je uspjela promovirati svoj projekt 'Alkonost of Balkan'. Upravo se putem Instagram profila istog naziva Nina ponovno javila narodu. "Rijeka je prva pjesma mog novog projekta 'Alkonost of Balkan', koji se bavi slavenskom mitologijom", napisala je Kraljić.

Čitajte i: Skandalozna strana Dore ni ovog puta nije izostala! Nina je teško podnijela poraz, Kedžo prozvao HRT

Pjevačica je otkrila da priprema spot za pjesmu "Rijeka", a potom objasnila da više ne želi imati veze ni s HRT-om ni s novinarima. Odlučila je stvarati kao neovisna umjetnica.

Linker
20. travanj 2024 01:20