LJULJAJ ME NJEŽNO

Vrijeme za njih dvoje: Jennifer Lawrence uživala u igri sa svojim jedincem

Američka glumica jedna je od najvećih holivudskih zvijezda, a sina je dobila u braku s njuorškim galeristom Cookeom Maroneyjem.

U razdraganoj igri majke i sina u parku u Los Angelesu prepunoj smijeha, zaljubljenih pogleda i radosti koja je prštala na sve strane vrhunac je bilo zajedničko ljuljanje u kojem se ne zna tko je više uživao: 32-godišnja američka glumica Jennifer Lawrence ili njezin 1,5-godišnji sinčić Cy. Jedna od najvećih holivudskih zvijezda, čija je otkačena komedija "Cura za sve" potkraj lipnja stigla u kina, za izlazak sa sinčićem odjenula je crne tajice, bijelu majicu bez rukava i plavu šiltericu, te se izgledom ni po čemu se nije izdvajala od drugih mladih mama u parku.

Ljuljačke na kojima se roditelji istovremeno mogu zabavljati sa svojom djecom u našoj zemlji su još rijetkost, no u Sjedinjenim Državama su standard u parkovima namijenjenima zabavi predškolaraca. Na taj način se mališani osjećaju sigurnije u uzbudljivoj igri, a zajednički doživljaj igre s mamom ili tatom koje pritom gledaju u oči za njih je - neprocjenjiv i dodatno učvršćuje i produbljuje njihov odnos, tvrde psiholozi.

image

Jennifer Lawrence i sinčić Cy

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer Lawrence sinčića je dobila u braku s Cookeom Maroneyjem, 38-godišnjim galeristom i trgovcem umjetninama, a tročlana obitelj živi između New Yorka i Los Angelesa. Dječak je ime Cy dobio po Edwinu Parkeru "Cy" Twomblyju, američkom slikaru, kiparu i fotografu, jednom od najznačajnijih predstavnika apstraktnog ekspresionizma s odlikama kaligrafije i grafita, čije radove Cooke Maroney obožava.

Supružnike je prije pet godina upoznala glumičina najbolja prijateljica Laura Simpson, nakon što je Jennifer Lawrence prekinula svoju vezu s redateljem Darrenom Aronofskym, a vjenčali su se u listopadu 2019. godine.

Linker
25. travanj 2024 00:14