MARK GREENWOOD/IPS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MARK GREENWOOD/IPS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KRALJEVSKA LOŽA

Wimbledonska kronika: Kraljica Camilla nasmijala publiku, princ Albert II. stigao bez supruge

U kraljevskoj loži na središnjem terenu All England kluba u Wimbledonu izmijenjuju se slavni gosti predvođeni kraljicom Camillom, Pippom Middleton i princom Albertom II.

U kraljevskoj loži na središnjem terenu All England kluba u Wimbledonu izmijenjuju se slavni gosti predvođeni kraljicom Camillom, Pippom Middleton i princom Albertom II.

Teniski turnir u Wimbledonu jedno je od najpoznatijih natjecanja na svijetu i svake godine na tribine središnjeg terena u All England klubu u Kensington Gardensu privlači veliki broj poznatih i slavnih lica. Uz kraljicu Camillu svečani uzvanici u kraljevskoj loži bili su monegaški princ Albert II. koji je u London stigao bez supruge Charlene s kojom je početkom srpnja proslavio 12. godišnjicu braka, Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews, Zara Tindall, unuka kraljice Elizabete II., sa svojim suprugom Mikeom, indijska glumica Frieda Pinto, zvijezde serije "Bijeli lotos" Meghann Fahy i Will Sharpe, TV voditeljica Myleene Klass i mnogi drugi.

image

Pippa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
image

Kraljica je zablistala u klasičnoj ljetnoj haljini

SEBASTIEN BOZON AFP

Kraljica Camilla u svečanu ložu je stigla odjevena u klasičnu ljetnu kombinaciju - bijelu haljinu s crnim okomitim prugama. Nosila je i diskretne biserne naušnice, avijatičarske sunčane naočale i narukvicu Alhambra draguljarske kuće Van Cleef & Arpelsa..Poznato je da Camilla voli sportske događaje, ali je bez šeširića koji bi je štitio od sunca teško podnijela vrućinu i sparinu, pa su izrazi nelagode na njezinom licu koje nije uspjela prikriti - postali viralni hit.

image

Kraljičini izrazi lica postali su - viralni

SEBASTIEN BOZON AFP
image

Supružnici su toliko usklađeni da i sinkronizirano - plješću

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Monegaški princ Albert II. je pak sa sobom ponio slamnati šeširić, ukrašen trakom u bojama wimbledonskog turnira, a činilo se da se bez supruge Charlene, koja je i ovog puta izostala iz protokola, bolje zabavlja nego s njom.

image

Princu Albertu II. domaćin je bio Ian Hewitt

SEBASTIEN BOZON AFP

Pippa Middleton, sestra princeze Catherine, bila je, pak, savršeno modno usklađena sa suprugom, milijarderom Jamesom Matthewsom, s kojim podiže troje djece – 4-godišnjeg Arthura, 2-godišnju Grace i 1-godišnju Rose. A mnogi su primijetili da supružnici koji su se vjenčali 2017. i usklađeno plješću igračima na dobrim potezima.

Linker
27. travanj 2024 10:58