VEZA S KORIJENIMA

Zahara Jolie odbacila je očevo prezime, a ponosna majka blista: "Sestrinstvo je pravi put"

Holivudska glumica Angelina Jolie sa sinovima Maddoxom i Paxom nazočila je stupanju svoje kćeri u studentsko sestrinstvo Alpha Kappa Alpha.

Mama Angelina Jolie s tadašnjim partnerom i svojim bivšim suprugom Bradom Pittom usvojila ju je kao bebu u Etiopiji, a sad je 18-godišnja Zahara Jolie primila definitivnu potvrdu vlastite zrelosti.

Studentica koledža Spelman u Atalanti primljena je u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha, a promociji novih članica koje je održano u hotelu The Whitley uz profesore, te kolegice studentice nazočili su i njihovi prijatelji, te članovi obitelji-

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, 48-godišnja Angelina Jolie blistala je od sreće zbog uspjeha svoje kćeri - stupanje u studentsko sestrinstvo (ili bratstvo) smatra se važnim korakom za potvrdu društvenog statusa i buduće veze s ostalim članicama i članovima, a u njezinom društvu bila su i Zaharina starija braća, 19-godišnji Pax i 22-godišnji Maddox.

image

Maddox Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Zahara Jolie-Pitt u Tokiju

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK

Zahara je na svečanost stigla odjevena u bijelu haljinu, a sala je bila dekorirana u nijansama zelene i ljubičaste, što su zaštitne boje Zaharinog sestrinstva. “Presretna sam što smo u naše sestrinstvo primile novih pedeset članica, zadivljujuće inteligentnih, pametnih i vrijednih žena", izjavila je predsjednica sestrinstva, a svaka članica imala je obavezu predstaviti se svojim budućim sestrama.

image

Angelina Jolie s kćerima Zaharom i Shiloh na Filmskom festivalu u Rimu preklani

MAURIZIO D‘AVANZO/IPA/SHUTTERSTOCK

"Ja sam Zahara Marley Jolie, dolazim iz grada anđela u Kaliforniji i presretna sam što sam dio vas”, izjavila je Zahara, koja je nakon roditeljskog razvoda očito odbacila očevo prezime.

Koledž Spelman jedno je od najprestižnijih sveučilišta za žene koje je među prvima omogućilo akademsko školovanje djevojkama afričkog podrijetla. Angelini Jolie je izbor kćerinog studija bio posebno važan jer nastoji da njezina posvojena djeca održe živu vezu sa svojim korijenima.

image

Angelina Jolie s djecom Vivienne, Zaharom, Shiloh i Knoxom u Londonu 2019.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 19:48