NOVA LJUBAV?

Zajednički izlet u Veneciju kao potvrda ljubavi? Samozatajna glumica ne skida pogled s njega

Britanska glumica Emma Watson koja se proslavila ulogom Hermione Granger u "Harryju Potteru" nedavno je prekinula vezu s Brandonom Greenom, sinom Sira Philipa Greena.

Kad je prohodala sa sada već bivšim dečkom Brandonom Greenom, sinom bivšeg vlasnika Topshopa, Sirom Philipom Greenom, britanska glumica Emma Watson izabrala je Veneciju kao mjesto na kojem će ga predstaviti javnosti. Par je tako lani uživao u vožnji motornim čamcem po venecijanskim kanalima, šetnji do pristaništa nedaleko od kanala Grande i u intimnom ručku u tratoriji u slikovitoj četvrti Cannaregio.

Ove godine priča je ista, samo što još nitko ne zna tko je zreli statisiti riđokosi muškarac koji je zvijezdi filmskog serijala o Harryju Potteru pravio društvo u Staroj Dami. No, fotografije snimljene prošlog vikenda govore više od riječi, a potpuno opuštena glumica koja je 15. travnja proslavila 33. rođendan s njega nije skidala pogled. Niti dok su se vozili u motornom čamcu do otočića Certosa, gdje su u društvu prijatelja ručali u talijanskom restoranu, niti u šetnji gradom koji se zbog svoje jedinstvene arhitekture smatra jednom od najromantičnijih destinacija na svijetu.

image

Glumica je vrlo samozatajna, ali fotografije govore više od riječi

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rođena Parižanka, kći britanskih odvjetnika, nakon razvoda roditelja odrasla je u Oxfordshireu, a danas živi između Londona i Los Angelsesa. U Italiji često boravi posljednjih godina, pogotovo otkako je u toj zemlji režirala promotivni kratki film za modnu kuću Prada, čije je zaštitno lice te glavna muza brenda Prada Beauty.

Glumica Emma Watson uvijek se trudila držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti i u intervjuima se radije fokusirala na svoj posao i aktivizam za promicanje jednakosti između žena i muškaraca. Čak i kad su je paparazzi svojedobno uhvatili kako se s Brandonom Greenom ljubila na javnom mjestu u intervjuu za britanski Vogue izjavila je kako je njen ljubavni status - slobodna i sretna. Rekla je i da u četvrtom desetljeću života osjeća pritisak okoline zbog hrpe subliminalnih poruka koje dobiva, jer još nije izgradila obitelj, udala se i rodila dijete, ali da se ne to nastoji ne obazirati.

image

Nakon ručka u talijanskom restoranu su prošetali do Velikog kanala

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Emmu se tijekom godina povezivalo s raznim muškarcima, među kojima je bio i njezin kolega Tom Felton, s kojim je glumila u "Harry Potter" franšizi. No, glumica nikada nije potvrdila njihovu vezu, baš kao niti jednu drugu koja joj je prethodila.

"Ne mogu razgovarati o dečku u intervjuima i očekivati da me paparazzi neće slikati na ulici. Ne možete imati oboje", izjavila je davno glumica na pitanje o svom privatnom životu. Osim glumom bavi se i jogom, te meditacijom, a može držati i privatne satove drugima, te voditi grupe jer je licencirana trenerica. Osim toga prihvatila je i poziv da postane UN-ova ambasadorica dobre volje koja se zalaže za ženska prava i održivost u svijetu mode, pa jako dobro promišlja koje će marketinške i reklamne kampanje prihvatiti.

image

Daniel Radcliffe, Emma Watson i Ruppert Grint zvijezde su filmskog serijala o Harryju Potteru

WARNER BROS/HEYDAY FILMS COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
Linker
18. travanj 2024 18:47