Wagsomanija

Započelo dugoočekivano suđenje supruga nogometnih zvijezda: Javnost očekuje rekordan broj crvenih kartona!

Coleen Rooney i Rebekah Vardy nakon dvije godine čekanja konačno su se susrele u sudnici na parnici koju su britanski mediji prozvali slučajem desetljeća. Nekadašnje prijateljice jedna drugu optužuju za izdaju i klevetu.

Visoki sud u Londonu u utorak prijepodne napokon je "ugostio" Coleen Rooney i Rebekah Vardy. Nakon dvije godine od izbijanja skandala koji su mediji nazvali "Wagatha Christie" i mjeseci preliminarnih saslušanja, supruge legendarnih nogometaša Waynea Rooneya i Jamie Wardyja sada će se prvi put suočiti jedna s drugom lice u lice.

Pred Kraljevski sud pravde prva je stigla Rebekah koja je Coleen tužila za klevetu.

image

Rebekah Vardy nije omiljena među Britancima koji je nazivaju lažljivom samopromotoricom.

GEORGE CRACKNELL WRIGHT/LNP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, nekoć jedne od najboljih prijateljica najljuće neprijateljice postale su prije tri godine, nakon što je gospođa Rooney izjavila da Jamiejeva supruga tajno medijima dojavljuje informacije o njoj. Javnost je tada doznala i da je Coleen provela pravo istraživanje kako bi dokazala izdaju bivše prijateljice ( zbog čega su mediji njihovu svađu i nazvali Wagatha Christie).

Naime, Rooneyica je u to je vrijeme na svom privatnom Instagram profilu objavljivala lažne 'storyje' koje je mogla vidjeti samo Rebekah, a veliki dio tog sadržaja završio je u tabloidu The Sun.

image

Coleen Rooney na sud je dopratio suprug.

FOTOGRAFIJE: GEORGE CRACKNELL WRIGHT/LNP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Supruga Jamieja Vardyja, koja je tada bila trudna, sve je optužbe odbacila nazvavši ih običnom klevetom te je najavila sudski obračun s Coleen.

Unatoč tome što je do danas ostala ustrajna u svojim tvrdnjama da ne stoji iza medijskih napisa o privatnim stvarima supružnika Rooney, poglavito o Wayneovim aferama s drugim ženama, malo joj tko vjeruje. Kakav god bio ishod suđenja, koje bi moglo biti uzbudljivije od Svjetskog nogometnog prvenstva, za većinu Britanaca jedina žrtva u ovoj "utakmici" je WAG-sica Coleen.

Čitajte i: OPROSTILA MU ESKORT DAME I SKANDALE: ‘MUŽ ME OBOŽAVA, ALI MU TREBA STALNI NADZOR DA BI MEĐU NAMA SVE ŠTIMALO‘

Linker
13. travanj 2024 18:42