TRENUCI OPUŠTANJA

Zarađuje milijun eura tjedno, a u igri na pješčanoj plaži uživa poput malog djeteta

Francuski nogometaš Kylian Mbappe nakon naporne klupske i reprezentativne sezone opušta se u igri na pješčanim plažama Miamija na Floridi.

Dok čeka rasplet prijelaznog roka i svoj transfer u novi klub godinu dana prije nego što mu istekne lukrativni ugovor s francuskim prvakom PSG-om, prema kojem je zarađivao čak milijun eura tjedno, jedan od najboljih svjetskih nogometaša, 24-godišnji Kylian Mbappe opušteno uživa u igri na pješčanoj plaži resorta South Beach u Miamiju na Floridi.

Bosonog, odjeven u bijelu potkošulju i plave kupaće gaće sa šeširićem koji ga štiti od sunca dvostruki svjetski prvak, koji je francusku reprezentaciju u finalnoj utakmici protiv Hrvatske predvodio do naslova svjetskog prvaka u Rusiji 2018., ni po čemu se ne izdvaja od ostalih hotelskih gostiju, a u igri na pijesku uživa poput malog djeteta. I to u situaciji dok se najveći europski klubovi poput Real Madrida, Liverpoola, Manchester Uniteda..., pokušavaju dogovoriti odštetu s PSG-om, te buduću plaću i bonuse s njegovim menadžerom.

image

Pješčana plaža hotela South Beach u Miamiju njegov je ljetni raj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kylian Mbappe rođen je 20. prosinca 1998. u pariškom predgrađu Bondyju, u kojem je odrastao u obitelji alžirskog podrijetla uz mlađeg brata Ethana, također nogometaša, te polubrata Jiresa Kembo-Ekokua, kongoanskog dječaka kojeg su njegovi roditelji posvojili.

image

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i tadašnja hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitali su mu na osvojenom naslovu svjetskog prvaka u Rusiji

PIXATHLON/SHUTTERSTOCK

"Kyliana sam odgojila u skladu s plemenskom tradicijom svog naroda na način da uvijek i u svakoj prilici poštuje žene i njihova prava", ispričala je njegova majka Fayza Al-Ammari, bivša rukometašica. Kylianov otac Wilfred Mbappe je, pak, nogometni trener kamerunskog podrijetla, a upravo on je sinove prepoznavši njihov talent usmjerio prema lopti i nogometu. "Kylian je bio lud za loptom, spavao je s njom, a kad nije igrao ili trenirao gledao je utakmice, po tri-četiri za redom", izjavio je njegov otac.

image

Kylian Mbappe izgledom se ne izdvaja od drugih gostiju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Premda za njim osim navijača lude i ljepotice, modeli i misice, Kylianov ljubavni status trenutačno glasi - slobodan. A sudeći po kronologiji ljubavnog života proslavljenog napadača, koji zgoditke slavi na karakterističan način s prekriženim rukama na prsima i podignutim palčevima, pažnju mu privlače vitke tamnokose djevojke, ali ga nijedna dosad nije uspjela - zadržati.

Linker
07. travanj 2024 11:11