Princ Harry i Meghan Markle

 JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
SELIDBA PRED VRATIMA

Zbogom, Montecito: Meghan Markle i princ Harry bacili oko na kuću u Malibuu

Princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle najviše se svidjelo zemljište u Malibuu u drugom redu do plaže.

Princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle najviše se svidjelo zemljište u Malibuu u drugom redu do plaže.

Bilo je lijepo dok je trajalo, ali princ Harry i njegova supruga Meghan Markle definitivno su odlučili okrenuti novu stranicu u privatnom životu. Supružnici ovih dana obilaze potencijalne lokacije za svoju novu kuću, a najviše im se, tvrde upućeni, svidjelo zemljište u drugom redu do mora i tamošnje pješčane plaže u Malibuu.

Na njemu je već izgrađen bazen, izliveni su temelji buduće kuće i postavljeni stupovi za ogradu, a cijena zemljišta uključujući dosad izvedene radove iznosi osam milijuna dolara. Za dovršetak građevinskih radova, uređenje vrta, popločavanje staza i ostale sitnice budućim vlasnicima trebat će još deset milijuna dolara, a Meghan i Harry zaključili su da si toliko mogu priuštiti, pa se očekuje kako će uskoro angažirati arthitekte da im predlože izgled novog doma i njegovo uređenje.

image

Princ Harry i Meghan Markle

CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES FOR THE INVICTUS GAMES FOUND

Supružnicima su očigledno dojadile bujične poplave i odroni koji su ove godine poharali Montecito, gradić u okrugu Santa Barbare u Kaliforniji. Zbog obilnih oborina često su se iz korita izlijevale tamošnje rijeke i potoci, koje su poplavljivale kuće i prometnice Montecita, u kojem svoj dom imaju neka od najvećih imena svjetskog show businessa poput televizijskih voditeljica Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres, pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma, Roba Lowea, Cameron Diaz...

image

Bazen je izgrađen, a postoje i temelji buduće kuće

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle s djecom Archiejem i Lilibet bili su omiljeni susjedi u Montecitu, u kojem su u ljeto 2020. kupili luksuznu vilu za nešto manje od petnaest milijuna dolara.

Njihova kuća je uređena u kalifornijskom boho stilu, u uređenju prevladavaju tople drvene nijanse i plava boja, a uz bazen i privatno igralište s umjetnim jezercem, na raspolaganju su im sauna, spa centar, soba s biljarom... Sve to uskoro će ostaviti iza sebe, te se s brda koje je svojedobno kao idealno mjesto stanovanja promovirao Charlie Chaplin - sele na obalu.

image

Zemljište se nalazi u drugom redu do mora

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 10:00