PROFIMEDIA
Velikodušna donacija

Žena otkrila da je kćer dobila zahvaljujući IVF tretmanu koji je tajno platio George Michael

Obitelj Georgea Michaela dala je svoj blagoslov jednoj obožavateljici da javno otkrije da je pokojna glazbena zvijezda tajno platila njezin IVF postupak zahvaljujući kojem je dobila dijete.

Obitelj Georgea Michaela dala je svoj blagoslov jednoj obožavateljici da javno otkrije da je pokojna glazbena zvijezda tajno platila njezin IVF postupak zahvaljujući kojem je dobila dijete.

Gledatelji britanske emisije "This Morning" bili su dirnuti kada je jedna mama otkrila da je dobila kćer zahvaljujući IVF tretmanu koji je tajno plaćen od strane pokojnog Georgea Michaela. Jo Maidment gostovala je u emisiji ITV-a u petak jer se emitirala posebna epizoda uoči 60. rođendana zvijezde. Ispričala je kako je dobila svoju "čudesnu" kćer Betsey nakon što je Michael uskočio kad je u emisiji 2010. vidio kako govori o nedostatku sredstava za IVF.

“Dva dana kasnije netko me nazvao i rekao da postoji biznismen koji bi želio platiti moj IVF tretman”, rekla je u emisiji.

image
PROFIMEDIA

Jo nije mogla ni zamisliti tko stoji iza velikodušne ponude jer je donator tražio da ostane anoniman. “U prvi mah nisam vjerovala”, rekla je. "Mislila sam da je ovo samo šala i pitala sam se: ‘Zašto ja i moj muž?‘. Mi smo samo obični ljudi koji su pokušavali na nešto skrenuti pozornost. Jednostavno nisam mogla vjerovati. Trebalo nam je nekoliko dana da prihvatimo jer nismo došli u emisiju zbog toga, ali smo razmišljali o tome i shvatili da je to vjerojatno naša jedina šansa da dobijemo dijete... zato smo na kraju pristali".

image
PROFIMEDIA

Obitelj je otkrila da je anonimni poduzetnik legendarni George Michael samo nekoliko dana nakon što je na svijet došla Betsey koja sada ima 11 godina. “Došli smo kući i zatekli puno cvijeća, jedno je bilo s čestitkom i tada smo otkrili o kome je riječ… ali čuvali smo tu tajnu i bilo je tako teško ne reći drugima!”, otkrila je Jo.

Pjevač je preminuo na Božić 2016. u dobi od 53 godine, a mrtvozornik je kasnije utvrdio da je smrt nastupila prirodnom smrću. Jo je rekla da je, kada je čula tužnu vijest, kontaktirala njegovog osobnog asistenta i pitala ga može li podijeliti što je učinio za njih. Obitelj se složila, a njezina priča oduševila je obožavatelje pokojnog glazbenika.

Linker
28. travanj 2024 06:24