ZAJEDNO JE LAKŠE

Ženska snaga: Cameron Diaz u brizi oko kćeri Raddix pomaže majka Billie Early

Američka glumica Cameron Diaz zbog majčinstva je pauzirala karijeru, a nedavni povratak na filmski set bio je samo - izlet.

Slike i ovaj put govore više od riječi i samo potvrđuju odluku proslavljene američke glumice, 51-godišnje Cameron Diaz da se idućih godina posveti više-manje isključivo majčinstvu. I u tome ima svesrdnu pomoć svoje majke Billie Early, koja joj pomaže oko brige za 3-godišnju kćerkicu Raddix. Njihove zajedničke fotografije snimljene su u Santa Barbari, gdje se Cameron Diaz koristi uslugama baka servisa, a svoje je obiteljsko gnijezdo svila u Montecitu, omiljenom prebivalištu holivudskih zvijezda, gdje su joj susjedi kolegica Gwyneth Paltrow, te Meghan Markle i princ Harry.

Njezina filmografija broji šezdeset naslova, no "Charliejeva anđelica" usprkos nedavnom povratničkom izletu na filmski set Netflixove akcijske komedije "Back In Action", ne planira se ponovno u potpunosti posvetiti karijeri, tijekom koje je stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 140 milijuna dolara.

image

Cameron Diaz je zbog majčinstva pauzirala karijeru

CB/CB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Odluci američke glumice da se povuče iz Hollywooda kumovala je najvažnija životna promjena i danas je potpuno posvećena ulozi majke svoje kćeri Raddix koja će u prosincu proslaviti četvrti rođendan.

Sa suprugom, glazbenikom Benjijem Maddenom dugo je pokušavala ostvariti svoj san o majčinstvu, a nakon brojnih neuspjeha trudnoću je na kraju iznijela surogat majka. Glumačku mirovinu nakratko je prekinula zbog povratničkog projekta, Netflixove akcijske komedije "Back In Action", na koji ju je nagovorio kolega i prijatelj Jamie Foxx, no to snimanje u njoj nije pobudilo želju da joj povratak filmskoj industriji potraje.

image

Glumici majka pomaže u brizi oko trogodišnje kćeri

CB/CB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A svoja razmišljanja o majčinstvu u zreloj dobi podijelila je podcastu koji je vodila njezina dugogodišnja prijateljica i susjeda Gwyneth Paltrow. "Dolazak Raddix sve je promijenio, samo zbog nje želim živjeti još barem pedeset godina, želim pratiti njezino odrastanje i vidjeti kako će njezin život izgledati u dobi u kojoj sam sada ", izjavila je.

Glumica je kazala kako je nedavno shvatila da važnost roditeljske podrške ne prestaje s godinama, a nada se da je od svoje obitelji sa ženske strane naslijedila i - dugovječnost. "Moja je baka radila po cijele dane i nakon sedamdesete, pamtim slike kako po vrućini tegli vreće hrane za kuniće i kokoši, a i moja mama je prešla sedamdesetu i drži se - fantastično. Mislim da imam nešto od toga", rekla je glumica te dodala kako je roditeljstvo najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

image

Zdravi život majke i kćeri: Cameron Diaz i Billie Early u šetnji su popile smoothie

CB/CB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Mnoštvo je izazova, nedoumica i frustracija, ali je zadovoljstvo - neusporedivo", izjavila je. Cameron Diaz i Benji Madden zaručili su se 2014., a vjenčali se godinu dana kasnije u svom tadašnjem domu u Beverly Hillsu.

Linker
12. ožujak 2024 14:35