Bill Gates i Paula Hurd prvi put su se u javnosti zajedno pojavili lani 

 FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA
NOVA STRANICA

Zrela odluka: Bill Gates ljubi 60-godišnju udovicu, tvrdi da nije robot

Osnivač i vlasnik Microsofta preklani se razveo nakon 27 godina braka, a s novom ljubavi zabavljao se na teniskom turniru u Australiji.

Više nije tajna i nema skrivanja. Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i osnivač Microsofta Bill Gates u vezi je sa kolegicom Paulom Hurd. Par je nedavno viđen na prvom Grand Slam turniru u novoj kalendarskoj godini Australian Openu u Melbourneu, a prema izvorima bliskim paru u vezi su već godinu dana.

Riječ je o pravoj ljubavi i zreloj odluci 67-godišnjeg Billa Gatesa, koji se preklani razveo od supruge Melinde Gates, dok je Paula Hurd udovica Marka Hurda, direktora i predsjednika uprave korporacije Oracle, koji je od posljedica duge i teške bolesti preminuo 2019.

Kako su oboje veliki zaljubljenici u bijeli sport, Gates i Hurd zajedno posjećuju najveće i najvažnije teniske turnire tijekom godine, pa su tako lani viđeni u Londonu na ‘Laver Cupu‘ u O2 Areni u Londonu u rujnu. Zajedno su više od godinu dana, a za njihovu vezu dosad su znali samo najbliži. No u Australiji su očito odustali od skrivanja, pa su tako viđeni i u šetnji Sydneyjem, čije su najveće atrakcije poput Harbour Bridgea i Opere razgledali.

image

Bill Gates se u Australiji potpuno opustio

JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U nedavnom razgovoru za BBC Gates je priznao da je nakon razvoda ponovno otvoren za ljubavne veze. Na pitanje bi li volio ponovno pronaći ljubav odgovorio je: "Naravno, nisam robot."

Na svom blogu otkrio je da je razvodom od Melinde Gates dotaknuo dno u privatnom životu te da ga je jako pogodila i očeva smrt. Kako god, s bivšom suprugom je nastavio zajednički voditi njihovu zakladu.

image

Bill Gates u Australiji

JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osnivač Microsofta Bill i supruga Melinda u svibnju 2021. objavili su da se razvode nakon 27 godina braka, a Bill Gates je za londonski Sunday Times otvoreno progovorio o okolnostima koje su ih natjerale na konačan rastanak.

"Kada djeca odu iz kuće, svaki brak prolazi određenu tranziciju, a moja se tranzicija nažalost pokazala kao razvod. Ipak, s moje je točke gledišta to bio sjajan brak, ne bih ga mijenjao niti se oženio za nekog drugog da vratim vrijeme", izjavio je Gates.

image

Bill Gates se odlično proveo sa svojim društvom u loži u Melbourneu

JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Da je to moguće, ponovno bih oženio Melindu. Što se tiče budućnosti, nemam nikakve planove, ali svima bih toplo preporučio da se odluče za brak", dodao je.

Prije nego što su se vjenčali na Havajima u siječnju 1994. godine, Bill i Melinda bili su u vezi sedam godina, a u braku su dobili troje djece. Vijest o razvodu objavili su u svibnju 2021. godine, a tada se doznalo i kako par ranije nije potpisao predbračni ugovor. Procjenjuje se kako "neto vrijednost" Billa Gatesa doseže čak 124 milijarde dolara, no par se sporazumno razveo kada je riječ o financijama.

image

Melinda Gates s kćeri Phoebe Adele Gates na njujorškom Tjednu mode lani

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

O razlozima koji su doveli do razvoda, teksaška milijarderka Melinda French Gates progovorila je u ekskluzivnom razgovoru za američku televiziju CBS.

"Nije se radilo o nekom konkretnom događaju, niti se to dogodilo preko noći. Riječ je bila o mom općem osjećaju da okolnosti u kojima smo se zatekli nisu dobre za moje zdravlje, da među nama više ne postoji bazično povjerenje koje je temelj svakog zdravog odnosa."

Linker
19. travanj 2024 03:17