GREŠKA ILI NAMJERA

Zvijezda hit serije ‘Euphoria‘ i Versaceova manekenka optužena za krađu bluze od 28 dolara

Američka glumica Chloe Cherry odbacuje optužbe da je u trgovini u rodnom Lancasteru ukrala komad odjeće koji joj se svidio.

Američka glumica Chloe Cherry proslavila se ulogom Faye u televizijskom serijalu "Euphoria", a prije nego što je započela konvencionalnu glumačku karijeru snimila je više od dvjesto filmova za odrasle pod umjetničkim imenom Chloe Couture. Uz glumačku karijeru radi i kao model, a otkako je u siječnju lanjske godine potpisala ugovor s britanskom agencijom Anti-Agency London redovita je gošća na Tjednima mode u svjetskim metropolama - Londonu, Parizu, Milanu i New Yorku gdje je lani nosila reviju kultnog njujorškog modnog dizajnera LaQuana Smitha.

Kad ne nosi revije redovito je čeka mjesto u prvom redu na predstavljanju novih kolekcija Versacea, Saint Laurenta i drugih modnih velikana, a ovih se dana u središtu medijske pažnje našla zbog bizarne priče o navodnoj krađi bluze u shopping centru Building Character u Lancasteru u Pennsylvaniji.

image

Chloe Cherry na Versaceovoj reviji u Milanu lanjskog rujna

SIMONA CHIOCCIA/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

Zašto bi glumica i manekenka koja može birati koje će brendove odjenuti uopće posegnula za bluzom od 28 dolara i ukrala je pritom plativši kreditnom karticom svo ostalo rublje koje joj se svidjelo? Prema insajderskim informacijama, incident se dogodio u prosincu lanjske godine, a Chloe Cherry je bluzu navodno vratila nakon što je zaštitar pozvao policiju.

"To apsolutno nema veze s istinom, jer je riječ o zabuni i greški prodavača koji Chloe nije naplatio komad odjeće iz njezine košarice. Trenutačno nemamo saznanja zašto se to dogodilo, ali je naša klijentica u svakom slučaju spremna na suradnju sa svim službenim osobama. Njezino je, pak, mišljenje da trgovina na račun njezinog imena tom pričom sebi radi reklamu i pokušava kapitalizirati činjenicu da je Chloe Cherry kupovala u njoj", stoji u izjavi glumičinog PR tima koju je prenio američki portal TMZ.

image

U večernjoj haljini Dolce & Gabbana na partiju HBO-a nakon dodjele Emmyja u Los Angelesu u rujnu 2022.

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Što je tamo uopće radila, pitaju se mnogi, zaboravljajući da je Chloe Cherry odrasla u tom gradu, sredini koju je nazvala vrlo konzervativnom, nemotivirajućom i dosadnom. Iz Lancastera je jedva čekala pobjeći, što je i učinila čim je proslavila osamnaesti rođendan. Preselila se na jug, u Miami na Floridi, gdje je započela karijeru u amaterskim filmovima za odrasle, a nakon toga je stigla u Los Angeles. Ulogu u "Euphoriji" je dobila zahvaljujući pornografskoj parodiji serijala u kojoj je odigrala ulogu Jules Vaughn.

image

Na predstavljanju novih lica u Hollywoodu u kolovozu 2022.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Kreativni producent serijala Sam Levinson vidio je taj uradak i Chloe je poslao poziv za audiciju za ulogu Ami, lik striperice i ovisnice, koji je kasnije preimenovan u Faye. Chloe je Levinsona oduševila svojim smislom za humor, a uloga se pokazala stopostotnim pogotkom, pa su je i kritičari i publika proglasili glumačkim otkrićem godine.

Linker
16. travanj 2024 06:52