život kao sapunica

Zvijezda turske sapunice ni privatno nema sreće u ljubavi: Nevjera ju je dovela do depresije

Ljubiteljima turskih sapunica glumica Cansu Dere poznata je već po ulozi iz serija ‘Sila‘, ‘Sulejman Veličanstveni‘ i ‘Ezel‘, a sada im je ponovno svaku večer u dnevnom boravku zahvaljujući seriji ‘Nevjera‘ koja se emitira na Novoj tv.

Cansu Dere (41) nesumnjivo je bila najbolji izbor za ulogu Asje koja joj je dana u seriji "Nevjera", ulogu prevarene žena koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog muža. Naime, njezin je privatni život toliko buran da ga se nijedna sapunica ne bi posramila.

U odnose se najviše razočarala kada se 2009. trebala udati za turskog komičara Cema Yilmaza, no on se zaljubio u njezinu najbolju prijateljicu Ahu Yagtu s kojom je Cansu na početku karijere nosila modne revije. Za nju se vjenčao i s njom dobio dijete, no sreća nije potrajala ni tri godine, a kada joj se Cem pokušao kasnije vratiti, njoj to više nije bilo ni na kraj pameti.

"Danima sam plakala zbog toga. Bila sam izdana, povrijeđena i ništa me nije moglo razveseliti. Bila sam na dnu. Prijatelji su se trudili oko mene, stalno su me izvodili van, pokušavali nasmijati i oraspoložiti, ali ja sam tonula sve dublje u svoju depresiju”, izjavila je svojedobno.

image

Ljubavnu sreću glumica još uvijek traži.

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/PROFIMEDIA

No to nije jedini ljubavni krah koji je doživjela. Kada ju je Amorova strelica napokon ponovno pogodila i skrasila se sa svojim menadžerom Cemom Aydinom, njegova ljubavna afera s drugom ženom brzo ju je otrijeznila.

"Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke stvari se ne tiču javnosti jer su privatne pa se tiču samo mene. Ne opravdavam se ni svojim roditeljima, neću ni drugima. Laž je toliko ružna osobina da ne želim imati lažljivca u svom životu. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to bolje, bar po mom mišljenju”, izjavila je tada.

Spakirala je kofere i sama otputovala na Maldive. Ondje je meditirala i tražila unutarnji mir. Tretman ju je stajao više od 8000 eura, ali nije joj bilo žao novaca.

Cansu Dere još uvijek traži svoju srodnu dušu, no zbog svega danas teško uspostavlja odnose. O braku je nekada imala konzervativne stavove. Nije podržavala razvode, smatrala je to poražavajućim, a prije vjenčanja ne bi pristala živjeti s muškarcem pod istim krovom.

"Brak je u Turskoj svetinja. Mnoge žene ulaze u prisilne brakove, ali srećom, to se nikad nije dogodilo u mojoj obitelji. Kad pogledam svoje roditelje, koji su se zaljubili kao tinejdžeri, poželim doživjeti istu strast, poštovanje i prijateljstvo. Oni su mi najveći uzor u životu i voljela bih biti sretna poput njih. Važno mi je da se moj partner s njima slaže”, izjavila je u jednom intervjuu. Danas pak smatra da je krasno ako brakovi potraju, no ako trebaju završiti, treba se moći oprostiti od njih.

image

Turska glumica smatra da je brak svetinja.

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

2000. godine osvojila je titulu Miss Turske, no zbog političkih odluka nije mogla otići na svjetski izbor. Iako je ostvarila uspješnu manekensku karijeru, gluma je ostala njezin prvi izbor, a njezinoj karijeri nije naštetio ni skandal. 2014. našla se u velikim problemima sa zakonom. Turska policija sumnjičila ju je za suradnju s narkodilerima te joj je prijetila zatvorska kazna. U sve je bio upetljan njezin kolega iz serije "Ezel", Kenan Imirzalioglu koji je osumnjičen za preprodaju droge, a od kojega je ona navodno ilegalno nabavljala tablete protiv depresije. Kenana su uhitili u velikoj policijskoj raciji jer je drugim glumcima prodavao kokain, ecstasy, marihuanu i lijekove. Cansu Dere su povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom. Razgovori su im bili kratki i u šiframa, a nalazili su se na tajnim lokacijama.

image

Cansu je i danas zadržala figuru misice kao i 2000.godine kada je ponijela lentu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na Instagramu je prati više od dva milijuna ljudi i slovi za jednu od najutjecajnijih osoba u Turskoj.

To je, kaže, ona teža strana slave, osjećaj da joj je sloboda ograničena, da je u svakom trenutku pod svjetlima reflektora i da se o njoj govori dobro ili loše.

Okusila je to na svojoj koži i ovih dana kada se našla na meti islamskih ekstremista na Instagramu jer je objavila izraelsku zastavu i naziv serije na hebrejskom. Potom je izbrisala zastavu, no i dalje stižu brojni komentari koji je zbog objave vrijeđaju.

Linker
01. prosinac 2023 20:33