Glamurozna

Baš kao Audrey Hepburn... Kraljica Letizia očarala je u haljini vintage kroja

Uvijek poznata po reciklaži outfita, Letizia je ovog puta zablistala na otvaranju kazališta u elegantnoj crnoj haljini.

Španjolska kraljica Letizia izgledala je zanosno u crnoj haljini od "The 2nd Skin". Crnu glamuroznu haljinu s voluminoznom nosila je na premijeri predstave "Medea" Luigija Cherubinija, čime je u madridskom Kraljevskom teatru otvorena nova kazališna sezona.

Letizia je od glave do pete podsjetila na dive zlatnog doba Hollywooda, osobito na glumicu Audrey Hepburn koja je gotovo isti model nosila u filmu "Sabrina". Sličnu haljinu njezinoj, a tada je bila riječ o vintage Dior haljini iz 1959,, nosila je Bella Hadid 2022. Haljinu je uparila s Manolo Blahnik crnim cipelama i ukrasila ju s crnim remenom i crnom torbom kuće Bottega Veneta. Kosu je uredila u laganim kovrčama, a za šminku je odabrala brončano sjenilo, nude ruž i lagano rumenilo. ​

image

Kraljica Letizia

SHUTTERSTOCK

No, ovo nije prvi put da je Letizia nosila ovu haljinu - odjenula ju je u listopadu 2021. na dodjeli nagrade princeze od Asturije u Oviedu.Također je istu haljinu nosila prošlo ljeto dok je bila domaćin raskošne večere za svjetske čelnike koji su sudjelovali na summitu NATO-a u Madridu, zajedno s posebnim gostima Joeom i Jill Biden.

image

Kraljica Letizia

SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 20:19