Princeza od Walesa Catherine 

 TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
U knjizi Endgame

Biograf Harryja i Meghan žestoko napao Kate: "Javnost je infantilizira, a ona se samo hihoće"

Jedan od najžešćih kritičara princeze od Walesa trenutno je britanski novinar Omid Scobie, ujedno i biograf “odbjeglih” članova kraljevske obitelji Meghan Markle i princa Harryja.

Jedan od najžešćih kritičara princeze od Walesa trenutno je britanski novinar Omid Scobie, ujedno i biograf “odbjeglih” članova kraljevske obitelji Meghan Markle i princa Harryja.

Život na kraljevskom dvoru mnogima se čini kao idila, no sigurni smo da se većina članova kraljevskih obitelji ne bi složila s tom tvrdnjom. Živjeti pod konstantnim povećalom javnosti nije lako, a tim više kad se svaki vaš korak komentira u javnom prostoru. Uvjerila se u to i princeza od Walesa Catherine Middleton, supruga princa Williama koja se sve češće u medijima susreće s kritikama na vlastiti račun. A jedan od njezinih najžešćih kritičara trenutno je i britanski novinar Omid Scobie, ujedno i biograf “odbjeglih” članova kraljevske obitelji Meghan Markle i princa Harryja.

Naime, Scobie u svojoj novoj knjizi "Endgame" koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana piše i o odnosu princeze Kate i Meghan Markle tvrdeći da ju je Kate oduvijek smatrala "rivalkom", a nikada je u potpunosti nije prihvatio ni princ William.

image

Novinar Omid Scobie u svojoj novoj knjizi tvrdi da princ William i princeza Catherine nikada nisu prihvatili Meghan Markle kao članicu obitelji

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

"Kate je provela više vremena razgovarajući o Meghan nego s Meghan", piše Scobie u knjizi citirajući izvor blizak kraljevskoj obitelji. Dodaje i da je princeza inteligentna, vrijedna i strastvena prema ciljevima koje promiče, ali i da ju javnost masovno infantilizira čime se znatno spušta ljestvica njezinih očekivanja od javnosti. U knjizi ju autor prikazuje kao ženu koja je poprilično lijena i užasnuta činjenicom da radi bilo što, a jedino što joj dobro ide, navodi Scobie je "hihotanje" dok se fotografira u javnosti.

image

U knjizi Endgame autor ju prikazuje kao ženu koja je poprilično lijena i užasnuta činjenicom da radi bilo što

JOHN LINTON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK JOHN LINTON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

"Mala postignuća koja smo vidjeli od princeze od Walesa možda ne bi bila zapažena da je to od nekog drugog člana kraljevske obitelji, ali s Kate to je kao wow!", navodi biograf koji bi ovim svojim okrutnim udarcem mogao poprilično razbjesniti kraljevsku obitelj. Iz palače se do sada nisu oglasili o njegovim napadima na Kate, a princ Harry i Meghan Markle opovrgnuli su da imaju bilo kakve veze s knjigom bi mogla dodatno uzdrmati britanski kraljevski dvor i, nažalost, još i više produbiti razdor između odmetnutog princa Harryja i njegove obitelji.

Linker
27. travanj 2024 06:43