Svečani koncert

Božićna poruka Kate Middleton: ‘Prošli smo kroz jako mračno razdoblje, suočili se s mnogim izazovima‘

Nakon što je završila s postavljanjem božićnih dekoracija, vojvotkinja je sjela kako bi snimila posebnu poruku i najavila svečani koncert - "Royal Carols: Together at Christmas" - koji će britanska televizija emitirati za Badnjak.

Kate Middleton ovih blagdana iznimno je raspoložena, jer je dobila priliku sudjelovati u snimanju posebnog božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji, a dan prije snimanja svečanosti, Kate je pomogla ukrasiti veliku crkvu u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea dan prije snimanja svečanog koncerta provela je u Westminsteru ukrašavajući velike borove - koje je donirala kraljica iz parka u Windsoru - te aranžirajući vijence koje je doniralo Kraljevsko hortikulturalno društvo.

image

Kate Middleton prvo je okitila Westmisntersku opatiju.

AVALON/PROFIMEDIA

Na fotografijama koje je podijelila Kensingtonska palača vidi se kako Kate ima "osmijeh od uha do uha" u svom jarko crvenom Miu Miu džemperu, koji je obukla kako bi zajedno s maršalicom opatije Leticijom Cachoeirom Edwards pričvrstila ukrasne vrpce na nekoliko božićnih drvaca raspoređenih po prostoru.

Nakon što je završila s postavljanjem božićnih dekoracija, vojvotkinja je sjela kako bi snimila posebnu poruku i najavila svečani koncert - "Royal Carols: Together at Christmas" - koji će britanska televizija emitirati za Badnjak.

Čitajte i: Kate Middleton voli i potrošiti: Kardigan od gotovo 12 tisuća kuna zahvaljujući njoj rasprodan je u trenu

Htjela je voditi sečani događaj

Objasnila je zašto je htjela voditi cijeli događaj, Kate je kazala da želi zahvaliti svima koji su išli preko svojih mogućnosti kako bi podržali svoje zajednice tijekom pandemije, pohvaliti djela dobrote kojima svjedočimo diljem zemlje i pomažu onima koji se pate tijekom protekle dvije godine.

image

Uoči snimanja koncerta Kate je snimila i svoju božićnu poruku.

AVALON/PROFIMEDIA

"Prošli smo kroz jako mračno vrijeme. Suočili se s mnogim izazovima. Izgubili smo voljene. Vidjeli smo naše medicinske radnike pod nevjerojatnim stresom. Također smo bili više emotivno i socijalno udaljeni i izolirani jedni od drugih. Ali pretpostavljam da smo i kroz to odvajanje, također shvatili koliko trebamo jedni druge te koliko nam čin dobrote i ljubavi može donijeti utjehe i olakšanja u vremenima nevolje", poručila je Kate.

Zatim je istaknula i to koliko je glazba bitna. "Muzika mi je bila jako bitna tijekom pandemije, a mislim da je i mnogim drugima bila. Ali iznad svega, ovdje tu je riječ o slavljenju dobre volje, dobrih dijela, ljubavi, empatija i suosjećanja kako bi pomogla ljudima da prebrode teška vremena. Nadam se da će svi moći uživati u ovoj večeri sa svojim obiteljima i prijateljima. I želim vam blagoslovljen Božić i sretnu Nov godinu", poručila je Kate.

Linker
20. travanj 2024 05:39