isti dizajn

Brunejska princeza hrvatskih korijena raskošnim outfitom mnoge je podsjetila na Kate Middleton

Anisha Isa Kalebić koja je nedavno postala princeza od Bruneja, sa suprugom je bila na vjenčanju tajlandskog multimilijardera. Oduševila je sve svojim modnim odabirom.

Ljepotica hrvatskih korijena s brunejskim princem Abdulom Mateenom za kojeg nedavno udala na raskošnoj desetodnevnoj ceremoniji pred tisućama uzvanika, prvi put se pojavila u javnosti od onda. Anisha Isa Kalebić i nekad najpoželjniji princ, stigli su na vjenčanje tajlandskog multimilijardera Aiyawatta Srivaddhanaprabha, inače i vlasnika engleskog nogometnog kluba Leicester City. Princ Abdul i Anisha bili su posebni gosti na luksuznoj svadbi u Bangkoku.

Anisha Isa Kalebić oduševila je u tamnoplavoj haljini sa šljokicama i dugim plaštom engleske modne dizajnerice Jenny Packham. Riječ je o omiljenoj dizajnerici princeze od Walesa. Upravo je Kate Middleton prije tri godine, točnije 2021 u rujnu na londonskoj premijeri filma o Jamesu Bondu "No Time to Die" odjenula sličnu haljinu onoj koju je nosila Anisha. Ipak, haljina od Kate Middleton je imala veći V izrez od onog brunejske princeze, no vidi se kako je riječ o sličnoj estetici kao i raskošnoj izvedbi po kojoj je britanska dizajnerica poznata.

image

Mandatory Credit: Photo by David Fisher/Shutterstock (12473190de)
Catherine Duchess of Cambridge and Prince William
‘No Time To Die‘ World Premiere, Royal Albert Hall, London, UK - 28 Sep 2021

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Mandatory Credit: Photo by Shutterstock (12473267bd)
Catherine Duchess of Cambridge
‘No Time To Die‘ World Premiere, Royal Albert Hall, London, UK - 28 Sep 2021

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

I dok je Kate tada na premijeri bila bez dodataka i torbice, Anisha se odlučila za srebrnu mini torbicom s kopčom cvjetnih dekoracija brenda Roger Vivier koja je podigla cijeli styling nove princeze. Mnoge nije začudio Anishin modni odabir jer se školovala u Engleskoj, pa je sigurno bila u doticaju s dizajnom omiljene dizajnerice princeze od Walesa.

Linker
08. ožujak 2024 08:12