Kate Middleton
 Getty Images
sretan majčin dan

Čestitku malog Georgea čuvat će zauvijek: Prisjetila se princeze Diane i svoje majke, ali ne i Meghan

Kate Middleton s ponosom je pokazala čestitku koju je s posebnom pažnjom sam izradio njezin sin.

Vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea uvijek je obitelj na prvom mjestu. Nakon što obave službene dužnosti, skroz su posvećeni malenom Georgeu, Charlotti i princu Louisu. Princ William i Kate Middleton svima su oličenje idilične obitelji. Kao majka je Kate posebno brižna, a već je poznato da se trudi sa svakim djetetom, kako zajedno tako i odvojeno, provesti kvalitetno vrijeme.

BIRKENHEAD, ENGLAND - SEPTEMBER 26: Catherine, Duchess of Cambridge attend the naming ceremony for The RSS Sir David Attenborough on September 26, 2019 in Birkenhead, England. (Photo by Anthony Devlin/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton reciklirala je plavi kaput treći put

Velika Britanija se kao i cijeli svijet bori protiv epidemije koronavirusa, ali kod kraljevske obitelji nije se zaboravio važan dan. Za Majčin dan princ George izradio je čestitku svojoj majci. Naslikao joj je vazu s makovima, a mnogi su na prvu prepoznali njegov talent i bili zadivljeni njegovim crtežom.

U čestitki palače Kenisington na Instagramu obavljena je fotografija Diane i vovojotkinjine majke Carol, ali i fotografiju na kojom kraljevska obitelj uživa s djecom na imanju u Norfolku.

Mnogi pratitelji ostali su zadivljeni njezinom objavom, dok su joj drugi zamjerili što se vojvotkinja nije prisjetila i Meghan...

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex react after Novak Djokovic of Serbia beat Rafael Nadal of Spain in the Men's Singles semi-final on day twelve of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2018 in London, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton i Meghan Markle 2018. godine

"Mislimo na sve majke u ovim teškim vremenima koje jesu uz svoju djecu i one koje su od njih odvojene", stoji u objavi.


Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 15:05