Skladne i vedre

Članice španjolske kraljevske obitelji modno su se uskladile za veliki dan princeze Sofije

Kralj Felipe i kraljica Letizia proslavili su u četvrtak krizmu svoje najmlađe kćeri infante Sofije, a španjolska kraljevska obitelj bila je modno usklađena u nijansama ružičaste za obiteljsko fotografiranje.

Četveročlana obitelj prisustvovala je obredu svete pričesti u crkvi Asunción de Nuestra Señora u općini Aravaca u Madridu, u Španjolskoj. Pridružili su im se Felipeova majka, kraljica Sofia, i Letizijini roditelji, Paloma Rocasolano i Jesus Ortiz, a zatim su svi pozirali za kamere ispred crkve.

Princeze Leonor i Sofia još jednom su pokazale svoju čvrstu sestrinsku vezu držeći se za ruke dok su koračale prema crkvi. Sofia, koja će ovo ljeto završiti svoje srednjoškolsko obrazovanje odjenula je kombinezon boje fuksije i dokazala da već sa 16-godina ima istančan modni ukus.

image
ATILANO GARCIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Njezina godinu dana starija sestra, princeza Leonor, odjenula je ružičastu cvjetnu midi haljinu, dok je kraljica Letizia izgledala elegantno u pastelnoj bluzi i bijelim hlačama. Zanimljivo je i da su se kraljica Sofia i Letizijina majka Paloma također držale "dress codea". Kraljica je odabrala svijetloružičasti blejzer s cvjetnim uzorkom, a Pamola je odjenula sako i suknju u boji lososa. Nakon obreda, Letizia, Paloma i Sofia izašle su iz crkve ruku pod ruku.

image
MP/TERESA/PROFIMEDIA

Sveta potvrda princeze Sofije dolazi samo nekoliko dana nakon što je princeza Leonor diplomirala na UWC Atlantic Collegeu u Walesu prošle subote, a španjolski dvor podijelio je dirljive obiteljske selfije s ceremonije.

Linker
07. travanj 2024 00:35