Svestrana Beatrice

Čuvarica koza i ovaca: Princeza jedne od najglamuroznijih obitelj na svijetu obožava rad na farmi

Beatrice Borromeo članica je monegaške kraljevske obitelji, snaha je princeze Caroline i žena koja živi neka svoja pravila. Obožava boraviti na farmi, uzgajati vlastiti sir i povrće, a voli se brinuti i o domaćim životinjama.

Snaha monegaške princeze Caroline, prelijepa Beatrice Borromeo, zvijezda je najnovije naslovnice magazina L'Officiel Monaco, za koji je dala ekskluzivni intervju i otkrila manje glamurozne strane svog života. Nedavno je ova radijska i televizijska novinarka postala zaštitno lice za Dior, u čijim je kreacijama pozirala za spomenuti magazin. Supruga Pierrea Casiraghija, majka dvoje djece, najčešće vrijeme provodi na polju.

Čitajte i: U sjeni skandala i bračne drame! Najnesretnija europska princeza uskoro slavi rođendan

35-godišnja Beatrice veliki dio vremena tijekom karantene provodi na polju, gdje sa suprugom brine o njihovim životinjama.

Supružnici imaju krave, koze, ovce i konje te je briga oko njih veliki posao koji paru oduzima puno vremena tijekom dana. Usto, Beatrice radi od kuće te većinu svojih sastanaka odrađuje putem video poziva. Uz poslovni tempo uskladila je život na farmi na jugu Francuske, gdje sa suprugom uzgaja svoj sir, povrće i sanja snove o proširenju poslovanja.

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Briga o farmi, djeci i vlastitoj karijeri

"Sada u svoj životopis mogu dodati i da znam rezati nokte kozama", ispričala je princeza koja uspješno usklađuje obiteljski život sa svojom karijerom. Koliko joj je stalo do vlastite afirmacije, govori i činjenica da je Beatrice uza sav posao koji ima, odlučila lansirati i dječju knjigu "Captain Papaya and Greta".

Linker
24. travanj 2024 21:53