Medeni dar

David Beckham iznenadio je kralja Charlesa medom iz vlastite proizvodnje

Nogometna legenda bavi se pčelarstvom na svom posjedu Cotswolds, pokrenuo je vlastiti brend "DBee‘z Sticky Stuf", a za nesvakidašnji hobi zainteresirao se tijekom pandemije.

Premda nije bio na krunidbi, David Beckham ipak je iznenadio Charlesa III. posebnim darom, znajući da će ga oduševiti njegov mali, slatki znak pažnje. Naime, kralj je danas u Londonu posjetio modnu izložbu koju organizira British Fashion Council, a među uzvanicima koji su ga dočekali bio je i bivši nogometaš, počasni ambasador te udruge. Uz lagani naklon, prihvatio je kraljevu ruku i rukovao se, a potom mu je pružio staklenku sa svojim domaćim medom.

Kako kralj preferira ekološki uzgojene namirnice, domaći med s imanja obitelji Beckham u Cotswoldsu prihvatio je s osmijehom. Poznato je, naime, kako se nogometna legenda već neko vrijeme bavi pčelarstvom i ponosan je na proizvod kojem je dao naziv "DBee‘z Sticky Stuff".

Svojedobno je ispričao da se za nesvakidašnji hobi zainteresirao tijekom pandemije. Počeo je s košnicom vrijednom oko 500 funta, a postavio ju je na mjestu udaljenom od prometnica s mnogo samoniklog cvijeća. Od tada slobodno vrijeme provodi uz košnice, tvrdi da sav posao obavlja sam, pa i vrcanje meda. Prikupljenim medom maže palačinke: sprema ih poput profesionalnog kuhara, uz spretno okretanje u zraku, čime se pohvalio na Instagramu.

Zlobnici tvrde da se na modnoj izložbi dodvoravao kralju jer "ganja" titulu viteza koja mu je izmaknula prije deset godina zbog "nesporazuma" s poreznicima i pokušaja izbjegavanja plaćanja. Možda će kralj zbog medenog dara zažmiriti i dodijeliti mu toliko željen naslov?

Linker
16. travanj 2024 07:13