ODBJEGLI PAR

Dodatan udarac na već narušene odnose? Meghan i Harry navodno će zaobići veliku kraljevsku tradiciju

Iako su kružile glasine kako će se kći Meghan Markle i princa Harryja krstiti prema kraljevskoj tradiciji u dvorcu Windsor, upućen izvor za strane medije sada tvrdi upravo suprotno.

Nakon što su u siječnju prošle godine Meghan Markle i princ Harry odlučili napustiti Ujedinjeno Kraljevstvo i započeti nov život u Kaliforniji, počela su velika neslaganja u obitelji Windsor, a njihove nesuglasice često krase brojne medijske naslovnice. Od onda je svima bilo jasno da više ništa neće biti isto što je svakim danom sve očitije, a jedna odluka princa Harryja i vojvotkinje Meghan mogla bi dodatno poljuljati ionako narušene odnose.

image
Meghan i Harry kćerku će navodno krstiti u Kaliforniji.
SHUTTERSTOCK

Osim što svoju djecu, sina Archieja Montbattena-Windsora i kćer Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, Meghan i Harry već odgajaju van "kraljevskih pravila", prema upućenom izvoru malena Lilibet, za razliku od Archieja neće se ni krstiti u skladu s kraljevskom tradicijom.

Čitajte i: Princ Harry i Meghan Markle pozvali javnost i svjetske lidere da reagiraju: ‘Osjećamo neizmjernu bol‘

"Harry i Meghan uvijek su radili stvari na svoj način i u skladu s onim što žele za svoju djecu", rekao je upućeni izvor za strane medije. "Iako su se i Archie i Lilibet rodili kao članovi kraljevske obitelji, njihovi najraniji mjeseci bili su podosta različiti", dodao je izvor, a što se odnosi na važnu kraljevsku tradiciju koju Harry i Meghan navodno planiraju prekinuti s Lilibet.

Čitajte i: Okruglih 40: Meghan Markle za rođendan se počastila skupocjenim nakitom i pokazala da je zli jezici ne diraju

image
Par je u siječnju prošle godine odlučio napustiti kraljevstvo.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Unatoč tome što su se posljednjih tjedana pojavile glasine da su Harry i Meghan Lilibet htjeli krstiti u Windsoru u prisustvu kraljice Elizabete II., prema upućenom izvoru Sussexi će ipak Lilibet krstiti u Kaliforniji.

U intervjuu za The Express kraljevski komentator Richard Fitzwilliams izjavio je, štoviše, kako je to vrlo izgledno. "Čini se izvjesnim da će Lilibetino krštenje biti u Meghaninoj rodnoj državi i održat će se u tajnosti, bez kontroverzi koje su okruživale Archiejevo krštenje", pretpostavlja Fitzwilliams.

Linker
18. travanj 2024 13:38