Princ i princeza prate tradicionalnu dobrotvornu lutriju na balu

 CRY-OLIVIER HUITEL./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
Bal za dvoje

Gala večer u Monaku se ne propušta: Elegantna Charlene stigla u društvu supruga

Bio je to prvi put poslije tri tjedna da se princeza pojavila u javnosti, a pratila ih je Camille Gottlieb, kći princeze Stéphanie, Albertove mlađe sestre.

Bio je to prvi put poslije tri tjedna da se princeza pojavila u javnosti, a pratila ih je Camille Gottlieb, kći princeze Stéphanie, Albertove mlađe sestre.

Poslije tri tjedna izbivanja tijekom kojih je propustila najglamurozniji Grand Slam turnir, Wimbledon, princeza Charlene pojavila se u javnosti. Pratila je supruga, princa Alberta od Monaca, na tradicionalnom, 74. balu Crvenog križa u kneževini. S njima je bila i prinčeva nećakinja, influencerica Camille Gottlieb, kći princeze Stéphanie, Albertove mlađe sestre.

Riječ je o dobrotvornoj gala večeri koju je 1948. pokrenuo djed princa Alberta, Louis II. od Monaka. Na prvom balu Crvenog križa plesalo se te iste godine, a danas slovi za jednu od najvećih dobrotvornih gala večeri na svijetu.

image
VALERY HACHE AFP

Charlene je blistala u bijeloj, gotovo asketski jednostavnoj kreaciji stegnutoj u struku. Kako je haljina protkana sjajnim detaljima, krasile su je tek naušnice s dijamantima i krupnim safirom te prsten s plavim dragim kamenom.

image
VALERY HACHE AFP

Njezin suprug uživao je što je supruga s njim, smješkao se, kada ga je prilikom fotografiranja uhvatila ispod ruke. Kako je boja Crvenog križa crvena, izabrao je leptir kravatu i maramicu za rever bijelog smokinga u istoj boji. Ispod ruke s druge strane držala ga je nećakinja Camille Gottlieb u kreaciji boje lavande.

image

Princa Alberta i princezu Charlene pratila je nećakinja, Camille Gottlieb

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako su o Albertu i Charlene neko vrijeme kružile glasine da se razvode, nakon članka u francuskom magazinu, umiješao se glasnogovornik palače i opovrgnuo ih, piše Daily Mail. "Želio bih službeno opovrgnuti zlonamjerne glasine koje je plasirao časopis Royauté. Zanemarite ovaj članak koji je potpuno neutemeljen," izjavio je. Dolazak na dobrotvorni bal dobro raspoloženog para glasine je dodatno demantirao.

Linker
27. travanj 2024 06:15