Elegantno izdanje

Harry i Meghan dobili nagradu od Kennedijevih, ona je odjenula simboličnu haljinu

Sussexi su u New Yorku bili počasni dobitnici nagrade za svoj filantropski rad koju dodjeljuje neprofitna organizacija Robert F. Kennedy Human Rights.

Još jedan dokaz da su princ Harry i Meghan Markle dobro izabrali s preseljenjem u Ameriku, doživjeli su u utorak u New Yorku. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dobitnici su prestižne nagrade koju dodjeljuje obitelj Kennedy. Slavni par dobio je nagradu Ripple of Hope koju dodjeljuje neprofitna organizacija Robert F. Kennedy Human Rights.

Sussexi su nagrađeni za svoj humanitarni rad koji rade kroz svoju zakladu Archewell kroz koju su fokusirani na osvještavanje ljudi o problemima poput rasne pravednosti, seksizma, mentalnog zdravlja i drugih. Neki od prijašnjih dobitnika ove nagrade su bivši predsjednik SAD-a Barack Obama, potpredsjednica te zemlje Kamala Harris i senatorica Stacey Abrams.

image

Meghan Markle i princ Harry dobili su nagradu za humanitani rad

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za ovu posebnu prigodu Markle je odabrala simboličan outfit, kreaciju koja je krojena po mjeri, a dizajnirao ju je Nicolas Ghesquière za kuću Louis Vuitton. Ovo je prvi put da tu francusku kuću nosi na ovako važan događaj.

Bijela haljina dugih rukava i otvorenih ramena, ima i decentan prorez s prednje strane. U minimalističkom stilu istaknula je samo prsten s akvamarinom iz osobne kolekcije princeze Diane, koji je nosila i na dan vjenčanja.

image

Odabrala je kreaciju kuće Louis Vuitton

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I sama haljina podsjećala je na njenu vjenčanicu, osim bojom i krojem s jednostavnim linijama te otvorenim lađa izrezom, koji je elegantno otkrio Meghanina ramena. Bijela boja simbolizira mir, ta je poruka iščitana iz njene pojave, kao priznanje od strane dizajnera za filantropski rad vojvode i vojvotkinje.

image

Detalji haljine podsjećaju na njenu vjenčanicu

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Strukturirana silueta odgovara modernoj garderobi čistih linija koju preferira vojvotkinja. Harry je pak nosio uglađeno crno odijelo s bijelom košuljom i kravatom.

Linker
19. travanj 2024 20:45