GLOBAL CITIZEN LIVE

Harry i Meghan zaljubljeniji nego ikad! Osim apela za cijepljenje, poslali su i važnu poruku kraljevskoj obitelji

Bivši zaposlenici ‘Firme‘ ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćeri Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o cijepljenju, a svojim gestama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Prvi put nakon što je rodila kći Lilibet Dianu, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Meghan Markle i princ Harry, ovih dana pojavili su se u javnosti kako bi prisustvovali na filantropskoj manifestaciji - na Global Citizen Liveu. U Central Parku u New Yorku na pozornicu je Harry ušetao držeći Meghan za ruku, a tijekom govora, međusobno su se pogledavali i izgledali su zaljubljenije nego ikad.

image
Princ Harry i Meghan Markle u New Yorku
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

"Jesmo li spremni učiniti ono što treba kako bi zaustavili pandemiju", pitao je Harry publiku, a Meghan je dodala:

"Toliko toga možemo učiniti u ovom trenutku da zaustavimo pandemiju. Zbog toga smo svi danas ovdje", rekla je bivša glumica. Harry je dodao kako se ne borimo samo protiv koronavirusa, već i protiv mnoštva dezinformacija i manjka transparentnosti. Par je izgledao skladno, a Meghan je oduševila bijelom mini haljinom s kristalnim cvjetovima i zlatnim detaljem, jednostavnim satom. Harry je svoju dragu nekoliko puta tijekom govora i zagrlio, a Meghan mu se naslonila na rame.

image
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Osim što su poslali apel za cijepljenje, mnogi smatraju kako su i kraljevskoj obitelji dali do znanja kako se slažu bolje nego ikad. Meghan je još govorila i o rodnoj ravnopravnosti u svim segmentima života, ali i o klimatskim promjenama, koje su nesumnjivo još jedna od velikih kriza kroz koje svijet prolazi. Ovih dana njih dvoje su posjetili i Memorijalni centar za sve žrtve poginule u napadu 11. rujna 2001. godine u New Yorku.

Čitajte i: Povratak odbjeglog para? Harry i Meghan zatražili sastanak s kraljicom Elizabetom

Američki mediji pišu i kako će se Meghan u New Yorku naći i s prijateljicama - Serenom Williams, Amal Clooney, Gayle Kingom i Jessicom Mulroney, s kojima je 2019. imala zabavu darivanja njezina prvog djeteta Archieja.

Nastupale Jennifer Lopez i Billie Eilish

Organizator "Global Citizen Livea" je Global Citizen, nevladina organizacija koja se predstavlja kao "pokret zauzetih građana". Djelo je to Hugha Evansa, Australca za kojeg New York Times piše da je "čudo u svijetu filantropije".

image
LL Cool J i Jennifer Lopez
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Global Citizen redovito organizira velike skupove, poput "Vax Livea" proljetos u Los Angelesu, koncerta potpore cijepljenju protiv covida-19 i protiv dezinformiranja. Na pozornici su nastupili Jennifer Lopez, Foo Fighters i Billie Eillish, a američki predsjednik Joe Biden, papa Franjo, glumci Ben Affleck i Sean Penn poslali su video poruke.

image
Billie Eilish
FOTOGRAFIJE: SACHYN MITAL/SHUTTERSTOCK SACHYN MITAL/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 16:55