BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
iskreni princ

Harry iz svoje vile vrijedne 14 milijuna dolara: ‘Posljednje dvije godine bile su teške‘

Vojvoda od Sussexa putem video poziva porazgovarao je sa svim dobitnicima WellChild Awards-a 2022. čija je dodjela bila odgođena zbog kraljičine smrti, te je otkrio neke intimne stvari iz svog privatnog života.

Vojvoda od Sussexa putem video poziva porazgovarao je sa svim dobitnicima WellChild Awards-a 2022. čija je dodjela bila odgođena zbog kraljičine smrti, te je otkrio neke intimne stvari iz svog privatnog života.

Kako je svečana dodjela nagrada WellChild Awards 2022. na kojoj su kao pokrovitelji trebali prisustvovati Harry i Meghan odgođena zbog smrti kraljice Elizabete II., održana je tek prije nekoliko dana, a pobjednicima se javio princ Harry ravno iz udobnosti svoje vile u Montecitu vrijedne 14 milijuna dolara.

"Svake godine se radujem što ću odati počast nevjerojatnim dobitnicima nagrada WellChild i pozivam sve u Ujedinjenom Kraljevstvu da se uključe i ove godine. Posljednje dvije godine bile su teške za sve, ali za ove obitelji puno teže od ostalih. Širite vijest da su nominacije već sada otvorene i nominirajte nekoga koga poznajete već danas!", poručio je princ.

image

Harry i Meghan pokrovitelji su dobortvorne organizacije WellChild

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

WellChild je nacionalna dobrotvorna organizacija za bolesnu djecu koja se trudi da se mališanima osigura skrb i normalan život kod kuće, a ne u bolnicama. Svake godine proglašavaju se oni najpredaniji od medicinskog osoblja i donatora, kao i najhrabrija i najinspirativnija djeca koja se uspješno nose sa svojim bolestima.

Princ Harry popričao je sa svakim od njih, a četverogodišnjem Henryju Wainesu koji je 24 sata priključen na respirator uz koji se uspijeva igrati kao svako normalno dijete, rekao je kako ima slatki piskutavi glasić, baš kao i njegov sin Archie. Kazao mu je da su Archie i Lilibet dobro, da je on ovih dana jako zaposlen, a Lilibet tek otkriva svoj glas. Rekao je i kako je kod njih doma jako veselo jer imaju i tri psa, crnog labradoricu Pulu i udomljene biglove Guya i Miju.

image

Labradorica Pula ima svog šetača

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Sedmogodišnju biglica Miju udomili su ovo proljeće

BEAGLE FREEDOM PROJECT/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Mi ustvari imamo petoro živahne djece. Njih troje uglavnom svaki dan jure oko kuće naganjajući vjeverice i stvarajući nam razne probleme. Ali oni su također psi za emocionalnu podršku 100 posto! Samo kad se ponašaju pristojno", otkrio je princ malenom Henryju kojem je još rekao kako imaju ustvari isto ime.

"I ja se zovem Henry, ali me svi zovu Harry. Nemam pojma zašto", rekao je.

Vojvoda od Sussexa naime, rodio se kao princ Henry od Walesa, no službena palača objavila je kako će se mlađeg sina tadašnjeg princa Charlesa i princeze Diane, zvati Harry.

image

Dvogodišnji Harry u naručju mame Diane

MIKE FORSTER/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njegov otac prije nekoliko godina otkrio je kako su ga u obitelji zvali Henry samo onda kada je bio jako, jako zločest. A bilo bi zanimljivo saznati kojim imenom mu se danas obraća njegov tata, kralj Charles III. i kako će ga osloviti 15. listopada kada će vojvoda od Sussexa navršiti 38 godina.

Linker
26. travanj 2024 00:10