posljednji oproštaj

Harry odao počast svojoj baki, prisjetio se trena kad je upoznala Meghan

"Kad je riječ o prvim susretima, sada poštujemo mojeg oca u njegovoj novoj ulozi kralja Karla III.", rekao je Harry.

Princ Harry odao je u ponedjeljak počast svojoj baki, pokojnoj kraljici Elizabeti II., koja je umrla prošli tjedan u dobi od 96 godina, kazavši da je cijenio vrijeme koje je s njom proveo te da će poštovati svojeg oca koji je postao novi kralj.

Harry, koji se 2020. sa suprugom Meghan Markle povukao s kraljevskih dužnosti, pohvalio je kraljičinu službu narodu te emotivno govorio o njoj kao svojoj baki.

"Bako, iako nas ovaj konačni rastanak jako žalosti, zauvijek sam zahvalan za sve naše prve susrete - od sjećanja na tebe iz najranijeg djetinjstva, do prvog susreta s tobom kao svojom vrhovnom zapovjednicom, do prvog puta kada si upoznala moju dragu suprugu i zagrlila svoje voljene praunuke", rekao je.

image
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Cijenim te trenutke provedene s tobom i mnoge druge posebne trenutke u međuvremenu. Već jako nedostaješ, ne samo nama, nego cijelom svijetu".

"Kad je riječ o prvim susretima, sada poštujemo mojeg oca u njegovoj novoj ulozi kralja Karla III.", rekao je.

Harry i Meghan su se nakon odlaska sa službenih dužnosti otuđili od kraljevske obitelji uključujući njegova oca i žestoko kritizirali način na koji su bili tretirani u Buckinghamskoj palači.

Linker
17. travanj 2024 21:15