CBS/FERRARI/PROFIMEDIA
POGLEDAJTE VIDEO

Harry odgovorio na 15 vrućih pitanja, publika se hihotala kad je rekao što mu je najdraži miris

U razgovoru sa Stephenom Colbertom vojvoda od Sussexa raspričao se o omiljenoj hrani, a otkrio je i svoj najveći strah.

U razgovoru sa Stephenom Colbertom vojvoda od Sussexa raspričao se o omiljenoj hrani, a otkrio je i svoj najveći strah.

U utorak je u sklopu "The Late Showa" sa Stephenom Colbertom neočekivano pušten unaprijed snimljeni razgovor s princem Harryjem, koji je u emisiji gostovao prije mjesec dana kako bi predstavio svoje memoare "Rezerva". Vojvoda od Sussexa pridružio se podužem popisu slavnih koji su odgovorili na "Colbert Questionert", tj. Colbertovih 15 gorućih pitanja.

Pitanja su bila vrlo raznolika te su se kretala od omiljenog sendviča do "što se događa nakon što umremo?". Harry je tako otkrio da je njegov omiljeni miris - njegova supruga Meghan Markle, što je izazvalo hihotanje publike.

Ispričao je i da mu je najdraži sendvič "tost od sira i šunke s dijon senfom na vrhu", te da misli kako je krajnje vrijeme da se riješi svojih "poderanih bokserica". Prisjetio se i kako je jednom prilikom tražio autograme od engleske ragbi reprezentacije u finalu Svjetskog kupa u ragbiju 2003., te otkrio svoj najveći strah.

image

Prije mjesec dana Harry je s Corbertom pričao o memoarima

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

"Strah me zmija. Ne bojim se, primjerice, morskih pasa, oni su barem ograničeni oceanom. Zmije mogu doći bilo gdje", ispričao je princ.

Na svom mobitelu Harry najčešće koristi aplikaciju BetterUp za osobni i profesionalni rast, koju opisuje kao "najbrži pristup edukaciji o mentalnom zdravlju". Za kraj ga je Colbert zamolio da s pet riječi opiše kako zamišlja ostatak svog života. "Sloboda, sreća, jasnoća, prostor, ljubav", zaključio je princ.

Linker
27. travanj 2024 16:25