Drami nikad kraja

Iako ga nikada nije upoznao, otac Meghan Markle nema baš visoko mišljenje o zetu: ‘Harry ne bi mogao ni kokoši čuvati‘

Dok se jedan dan javno ispričava, drugi dan ponovno spominje Meghan i Harryja u negativnom kontekstu - polubrat vojvotkinje od Sussexa očito će sve napraviti za dobru dramu.

Baš kad se mislilo da će se obitelj Markle malo smiriti i prestati blatiti svoju sestru i kći Meghan Markle, stiže nova paljba. Naime, njezin polubrat Thomas Markle Jr. trenutno je u australskoj inačici reality showa Big Brother VIP te svakim danom sve više govori o polusestri.

Naime, sada je izjavio da Meghanin otac, Thomas Markle, nije prevelik fan njezinog supruga, princa Harryja, iako ga nikada nije upoznao. Prema Thomasovim riječima, njegov otac nikada nije bio previše povjerljiv prema zetu te mu ne bi dao ni da "čuva kokoši u dvorištu" koje uzgaja kraljevski par.

image

Thomas Markle Jr.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon što ju je javno blatio, polubrat Meghan Markle mijenja ploču i pokajnički vapi: 'Učinit ću sve da vidim svoje nećake'

"Moj tata ga ne odobrava. Kaže da ne bi mogao zaštititi ni one kokoši u njihovom dvorištu da treba", rekao je Thomas Markle Jr. svojim šokiranim ukućanima u showu.

Osim toga, dodao je da je njegov razdor sa slavnom polusestrom počeo kada je pisao palači, pitajući mogu li zaustaviti paparazze koji mu narušavaju privatnost. No, nije dobio zadovoljavajuć odgovor.

image

Prince Harry, Meghan Markle i njihov sin Archie.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sve što sam dobio bilo je da sam daleka obitelj i ne poznajem te ljude. To je sigurno došlo od Meghan", rekao je Markle Jr. koji se nekoliko dana prije javno ispričao Meghan.

U ekskluzivnom intervjuu za New Idea, rekao je da je shvatio da je "napravio neke užasne pogreške" kada je došao u centar pažnje nakon što je Meghan počela izlaziti s Harryjem.

Čitajte i: Suze razmetnog djeda: Otac Meghan Markle negoduje jer nije upoznao unuke, čak razmišlja tužiti kćer i zeta

"Kad su se oni dvoje počeli viđati, bio sam stjeran u kut. Napravio sam užasne pogreške i do danas žalim zbog njih", rekao je Thomas koji tvrdi da voli svoju polusestru.

"Ne trebam fotografsko praćenje da bih išao vidjeti sestru niti ne želim priču oko toga. Ne želim ništa, samo bih volio otići do njihove kuće i pokucati na vrata, snažno je zagrliti i poljubiti i reći da mi je nedostajala te joj se ispričati u lice. Možda će se to jednog dana i dogoditi. Sve bih učinio da vidim Archieja i Lilibet", pokajnički je izjavio Thomas.

Linker
21. rujan 2023 02:32