Neobičan čin

Ipak je ujak budućeg kralja: James Middleton ženi čestitao godišnjicu uz fotku kraljice

Mlađi brat princeze od Walesa obilježio je svoju prvu obljetnicu braka tako da je odao počast pokojnoj kraljici i njenom dugogodišnjem braku.

James Middleton nada se da će njegov brak s Alizee Thevenet biti dugotrajan kao i onaj pokojne kraljice Elizabete II. Mladi par 12. rujna proslavio je prvu godišnjicu braka, no kako je 35-godišnjem bratu Catherine, princeze od Walesa bilo neprimjereno slaviti dok je zemlja u žalosti zbog gubitka voljene kraljice, on je taj njihov poseban datum obilježio posvetom pokojnoj kraljici.

Na Instagram profilu Middleton je objavio fotografiju kraljice Elizabete II i princa Philipa, snimljenu na njihov dan vjenčanja.

"Danas je naša prva obljetnica. Međutim, ne čini mi se ispravno slaviti dok oplakujemo gubitak kraljice Elizabete II. Umjesto toga podijelit ću sliku kraljice Elizabete i vojvode od Edinburgha s njihova vjenčanja prije 74 godine. Mojoj dragoj Alizee, radujem se što ću dijeliti mnoge godišnjice s tobom u našem životu", napisao je James uz emotikon srca.

Kao mlađi brat Kate Middleton opravdana je pretpostavka da je James imao priliku upoznati kraljicu. Njih dvoje dijelili su zajedničku ljubav prema psima, a upravo je fotografiju na kojoj je Elizabeta II. bila okružena životinjama odabrao za oproštaj na svojim društvenim mrežama.

"Kraljica Elizabeta II., oličenje postojane milosti, odlučnosti i sigurnosti. Naša konstanta u svijetu koji se mijenja. Hvala vam za život posvećen služenju i vodstvu", napisao je.

Middleton i Thevenet, koja je financijska analitičarka, vjenčali su se prošlog rujna "okruženi obitelji, prijateljima i naravno s nekoliko pasa", pisalo je u njegovoj objavi posvećenoj vjenčanju.

Linker
19. travanj 2024 02:31