World Rights, No United Kingdom Rights,Image: 774872745, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Credit line: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News/SplashNews.com/Splash/Profimedia

 THE TELEGRAPH-PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PRO
Bračne svađe

Kada leti perje: Burne svađe Kate i Williama često završavaju gađanjem jastucima

Prema neimenovanom izvoru iz Kensingtonske palače, zbog nepredvidljivog temperamenta princa Williama, Catherine ga tretira kao četvrto dijete, a njihove svađe navodno nisu toliko rijetke iako za javnost izgledaju kao par iz bajke.

Kako tvrde izvori iz Kensingtonske plače, princeza Catherine svog supruga, kraljevića Williama, tretira kao četvrto dijete, i to zbog njegovih učestalih nekontroliranih napadaja bijesa. I to onakvih pomalo nezrelih, kao kada se dijete baci na pod u dućanu jer mu mama ne želi kupiti čokoladu ili sladoled. Iako su zajedno skoro dva desetljeća i bez sumnje njihova ljubav počiva na uzajamnom poštovanju i uvažavanju, očito je privatna slika budućeg britanskog kralja sasvim drugačija u četiri zida od one koju predstavljaju u javnosti. Princ William navodno je već dugo poznat kao osoba koja često mijenja raspoloženja pa među bliskim osobama nosi nadimak - kratki fitilj.

A kao i u svakom braku, par ima svoje uspone i padova, ali najviše zahvaljujući nepredvidljivom Williamu. No, njegov dugogodišnji ‘trening‘ za kraljevsku funkciju kao i princezino prihvaćanje i poštivanje uloge koju je dobila ulaskom u kraljevsku obitelj, sve razmirice ostaju unutar njihove palače, a osmijesi su rezervirani za javnost i kamere.

image

Dobro je dok se par ne gađa čašama

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘Za razliku od ‘običnih‘ parova koji se u jeku svađe gađaju tanjurima i vazama, Kate i William to rade nešto nježnije - s jastucima.‘‘, kazao je magazinu Express kraljevski novinar Tom Quinn pozivajući se na neimenovani indiskretni izvor koji je radio u kućanstvu princa i princeze od Walesa.

A uspješnost njihovog braka koji na van s troje slatke djece izgleda besprijekorno, navodno je rezultat mantre pokojne kraljice Elizabete II. - nikad se ne žali, nikada ne objašnjavaj. Upravo one zbog koje je iz Velike Britanije utekao Williamov mlađi brat, princ Harry.

Linker
23. travanj 2024 23:40