Ona pravila

Kate Middleton iznenadila djecu na cvjetnoj izložbi, ali odbila im je dati autogram

Tijekom druženja s malim ljubiteljima prirode princeza je otkrila i kako njeno najmlađe dijete, petogodišnji Louis, već pomalo vrtlari.

Princeza od Walesa morala je ljubazno odbiti molbe dječice koja su se okupila oko nje na velikoj tradicionalnoj vrtnoj izložbi Chelsea Flower Show i objasniti im da im ne može podijeliti autograme. Kate Middleton je, naime, iznenada posjetila Dječji piknik u sklopu izložbe gdje je malim vrtlarima i ljubiteljima prirode morala objasniti neka nepisana pravila koja kao princeza mora poštovati. "Ne mogu napisati svoje ime, ali mogu crtati", rekla je Kate te je za sedmogodišnju djevojčicu Ruby nacrtala cvijet, drugoj je maloj školarki nacrtala drvo, a treće je dijete za uspomenu na nesvakidašnji susret s princezom dobilo crtež jezerca sa cvijećem, objavio je People.

image
JORDAN PETTITT/ AFP
image
JORDAN PETTITT/ AFP

Kad su je djeca pitala zašto im se ne smije potpisati, odgovorila je: "Moje ime je Catherine. Nije mi dopušteno potpisati se, to je samo jedno od onih pravila." U daljnjem druženju s djecom otkrila je i kako njezino najmlađe dijete, petogodišnji princ Louis, već pomalo vrtlari. "Louis u školi uzgaja bob. Bob možeš staviti u šalicu i vidjeti kako mu korijenje raste, naraste brzo kao suncokret", rekla je djeci 41-godišnja princeza, a zatim im je preporučila i da što više borave na otvorenome, jer je to "dobro za naša tijela i naše umove". Na službenom profilu prinčevskog para na Instagramu objavljene su fotografije s druženja, uz popratni tekst: "Kako lijepo vrijeme za ručak provedeno sa sljedećom generacijom ljubitelja prirode, dok smo istraživali vrtove i uživali u prvom Dječjem pikniku u Chelseaju."

Linker
20. travanj 2024 06:37