Kate Middleton je uzbuđenija zbog krunidbe od svoje djece

 I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
ISKRENO PRIZNANJE

Kate Middleton je uoči svekrove krunidbe uzbuđena i nervozna: ‘Imam veću tremu od djece‘

Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. držat će na oku svoju djecu: prinčeve Georgea i Louisa, te princezu Charlotte.

Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. držat će na oku svoju djecu: prinčeve Georgea i Louisa, te princezu Charlotte.

Otprije pola godine svima je bilo jasno gdje će biti i što će raditi princ i princeza od Walesa prvog vikenda u svibnju. No, da su članovi kraljevske obitelji, premda iznimno samodisciplinirani, te istrenirani u protokolarnim i ceremonijalnim dužnostima, ipak samo ljudi pokazala je Kate Middleton za svog pojavljivanja u javnosti uoči krunidbe svoga svekra, britanskog monarha Charlesa III.

image

Princ William i Kate Middleton

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za vrijeme posjete pubu Dog&Duck u londonskom Sohou gdje je sa suprugom, princom Williamom popila pivo, porazgovarala je s posjetitljima puba i otkrila im kako se osjeća uoči velikog dana. "Princeza mi je odgovorila da nikad dosad nije osjećala toliku tremu, uzbuđenje i nervozu, jer od sveg srca želi da sve prođe savršeno. Rekla je da će sva njezina djeca imati svoje uloge u ceremoniji", izjavila je Mandy Leifhiet za People, koja je iz Seattlea u Sjedinjenim Državama doputovala u London zbog krunidbe. Princ William će kao prestolonasljednik imati iznimno važnu ulogu u ceremoniji, a njihovom 9-godišnjem sinu princu Georgeu pripala je uloga počasnog paža koji će asistirati djedu, a na oku će ga držati - tata. U procesiji će sudjelovati i 8-godišnja princeza Charlotte, te 5-godišnji princ Louise, o kojima će brigu voditi njihova mama.

image

Obiteljska fotografija princa i princeze od Walesa s djecom

GEORGE ROGERS-POOL/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Cijela obitelj sudjelovala je na generalnoj probi krunidbe u Westminsterskoj opatiji, gdje će u subotu sve oči biti uprte u njih. Ceremonija će se održati u Zbornoj crkvi Svetog Petra u opatiji Westminster, a u skladu sa stoljetnom tradicijom slavlje će predvoditi kanterburški nadbiskup.

Linker
26. travanj 2024 17:37