Put prema ozdravljenju

Konačno se vratila kući: Najnesretnija princeza na svijetu napokon je sretna?!

Charlene je zbog misteriozne bolesti u rodnoj Južnoafričkoj Republici provela 10 mjeseci, da bi se u studenom, tek nekoliko dana nakon povratka u Monako, prijavila u švicarsku kliniku.

Nakon dugotrajnog izbivanja princeza Charlene konačno se vratila u Monako kako bi bila sa svojim suprugom princom Albertom i njihovo dvoje djece. Naime, logičan je to ishod nakon što je palača izvijestila kako se princezino zdravlje poboljšalo.

U kneževini ova 44-godišnjakinja nije bila već mjesecima zbog zdravstvenih problema, iako nikad nije javno rečeno koji bi to problemi bili.

Palača je tek njeno stanje opisala kao "stanje dubokog općeg umora".

image

Princeza Charlene vratila se u svoj dom.

SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjetimo, majka dvoje blizanaca primljena je u privatnu švicarsku kliniku još u studenom prošle godine, samo nekoliko dana nakon njenog povratka iz Južne Afrike gdje je boravila čak 10 mjeseci.

"Idućih nekoliko tjedana princeza Charlene bi trebala osnažiti zdravlje prije nego postepeno počne obavljati svoje službene dužnosti i obveze", stoji u službenoj objavi palače.

Čitajte i: Što je s najnesretnijom princezom na svijetu: ‘Nadam se da će se brzo vratiti u kneževinu‘

Povratak na dužnosti

Nakon princezine podulje odsutnosti, monegaška palača konstantno je negirala medijska nagađanja o narušenom odnosu između Charlene i vladara kneževine princa Alberta, s kojim se vjenčala 2011.

"U dogovoru s njenim doktorima te dok njen oporavak dobro napreduje, njihova visočanstva su se zajednički dogovorila da od sada princeza Charlene može nastaviti svoj oporavak u kneževini sa suprugom i djecom", piše u izjavi palače.

image

Jaques i Gabriella pokazuju poruke za mamu koja im nedostaje.

SPLASH/PROFIMEDIA

Idućih tjedana trebala bi se moći potpuno oporaviti kako bi bila sposobna postupno obavljati svoje službene dužnosti, dodali su.

Bivša olimpijska plivačica primljena je u privatnu švicarsku kliniku gdje je liječila svoju "duboku iscrpljenost". A nagađa se da je princeza imala i kompliciran zahvat na zubima.

"Očito je bila iscrpljena fizički i emotivno. Sve ju je praviše preplavilo te nije mogla obavljati svoje službene dužnosti, život općenito pa čak ni obiteljski život", ispričao je princ Albert za magazin People u studenom.

Linker
14. travanj 2024 18:50