BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Na velebnoj lokaciji

Konačno su se odlučili: Nakon nekoliko seljenja, Harry i Meghan kupili kuću u kojoj će odgajati sina

Nekoliko mjeseci živjeli su u Kanadi, potom na Beverly Hillsu, a sada su napokon pronašli dom po svojoj mjeri i to u jednom od najbogatijih okruga u Kaliforniji.

Otkako su se preselili 'preko bare', princ Harry i Meghan Markle promijenili su nekoliko lokacija u potrazi sa savršenim domom, gdje će odgajati sina Archieja.

Tako su neko vrijeme živjeli u Kanadi, a potom su se skrasili na Beverly Hillsu u vilu koja je bila u vlasništvu glumca Tylera Perryja.

Prince Harry and Meghan Markle have reportedly been staying in an ultra-luxury Beverly Hills mansion that belongs to Tyler Perry, Perry's eight-bedroom, 12-bathroom Tuscan-style villa sits on the top of a hill in the exclusive Beverly Ridge Estates gated community.  Dozen's of A list celebrities live just walking distance from the 22-acre property include Adele, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Nicole Richie, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Jennifer Lawence and Katy Perry.
07 May 2020, Image: 517896138, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Kuća na Beverly Hillsu u toksanskom je stilu ima osam spavaonica i 12 kupanica.

Tko zna, možda su u međuvremenu živjeli na još kojoj lokaciji koja nije bila otkrivena, no sudeći prema izjavi njihovog glasnogovornika, par je konačno našao dom po svojoj mjeri.

Njihov novi dom nalazi se Santa Barbari, poznatom ljetovalištu u istoimenom okrugu, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. "Smjestili su se mirno, privatno okruženje svoje zajednice i nadam se da će se njihova privatnost poštivati, kao i privatnost njihovih susjeda", dodao je glasnogovornik.

Puštaju korijenje

Čini se da su ovim potezom Harry i Meghan počeli "puštati korijenje" u SAD-u jer žele svom sinu osigurati što normalniji život, bez konstantnog maltretiranja od strane britanskih medija i medija općenito. Inače, Santa Barbara jedan je od najbogatijih okruga u Kaliforniji, tamo žive čak i Oprah Winfrey, Tom Cruise i Ellen DeGeneres.

Dok se par useljavao u svoju novu kuću, izašla je dugoočekivana knjiga "Harry and Meghan: Finding Freedom", napisana u suradnji s insajderima koji su surađivali s britanskom kraljevskom obitelji. U njoj se u detalje opisuju odnosi koje su Harry i Meghan stvorili među sobom i bližnjima, od kojih je jedan od najzanimljivijih onaj između braće Harryja i Williama.

Naslovnica knjige 'Pronalazak slobode' koja je izašla 11. kolovoza

Njihovo udaljavanje je navodno započelo kada je stariji brat za Meghan upotrijebio riječi "ta cura" i kazao bratu da možda žuri s romansom. Meghan je uspostavila blisku vezu s princom Charlesom te ga ne smatra svekrom, nego 'drugim ocem', a u knjizi se otkriva i zašto njezin prvi brak nije funkcionirao - bivši suprug Trevor Engelson nije mogao podnijeti što je Meghan ulogom u seriji "The Suits" postala popularna i više nije bila "ovisna o njemu".

Čitajte i:

Što sve otkriva knjiga o Sussexima: S jednim članom kraljevske obitelji Meghan se iznimno povezala

Knjiga je otkrila i ono što Meghan pokušava sakriti više od ičega: Zašto se raspao njen prvi brak?

Odbjegla vojvotkinja slavi: 'Želim da prestanete ogovarati i da nekome kažete da ga volite'

Meghan i princ Harry u izolaciji u luksuznoj vili na Beverly Hillsu, imaju pogled koji oduzima dah

Linker
18. travanj 2024 19:01