U spomen na Lady Di

Kraljevske imitatorice! Kate Middleton i Meghan Markle kopiraju stil Lady Di od samog ulaska u monarhiju

Članice britanske kraljevske obitelji - Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, i Meghan, vojvotkinja od Sussexa, imidž modnih ikona stekle su zahvaljujući svojoj svekrvi, princezi Diani, čiji stil često kopiraju.

Premda je neslaganje između snahe i svekrve tema mnogih priča i šala, za supruge Williama i Harryja, prinčeva iz kraljevske obitelj Windsor, svekrva nije "za sve kriva" - posebno kad je riječ o modnom stilu.

Vojvotkinjama Catherine i Meghan, naime, princeza Diana često je uzor u odabiru odjevnih kombinacija, posebice kad je riječ o svečanim, državničkim i kraljevskim događajima. No, razlog zbog kojeg snahe kopiraju njen stil nije samo želja za titulom modne ikone koju je nosila Lady Di.

image
Profimedia

Tim činom snahe žele odati počast majci svojih supruga koju, nažalost, nisu imale priliku upoznati te se istodobno svidjeti britanskoj javnosti koja ne može preboljeti preranu smrt voljene princeze. I dok se za princezin izgled brinula Catherine Walker, osobna dizajnerica i stilistica koja joj je birala kreacije britanskih, ali i svjetskih dizajnera, većinu kreacija supruge princa Williama osmislila je Sarah Burton iz kuće Alexander McQueen. Supruga princa Harryja pak, kao Amerikanka, često nosi kreacije svojih zemljaka.

Sve stilske varijacije koje su na ostavštinu Lady Di imale Meghan Markle i Kate Middleton, pogledajte u specijalnom Glorijinom izdanju 'Kraljevski dvori'! 'Kraljevski dvori' na kioske stižu u ponedjeljak, 03. svibnja po cijeni od 20 kuna!

image
Gloria produkcija
Linker
24. travanj 2024 22:25