druženje ‘preko bare‘

Kraljevsko druženje uz puno smijeha: Harry i Meghan napokon sretni u krugu obitelji

Nakon druženja na Super Bowlu, princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank odlično su se proveli na večeri s ‘odbjeglim‘ parom.

Britanska princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom i njihovim jednogodišnjim sinom Augustom trenutno boravi u SAD-u i čini se da se odlično provodi. Njezin rođak, princ Harry, prvo ju je odveo na Super Bowl, a sada je počastio nju, Jacka i svoju suprugu Meghan Markle večerom blizu njihovog doma u Montecitu.

Da su iznimno sretni što ih je posjetila njihova obitelj, vidjelo se prema osmjesima koje su "uhvatili" paparazzi. Četvorka je večerala unutar grijane vanjske terase, a svi su bili iznimno dobro raspoloženi, cijelo vrijeme razgovarajući i smijući se. Koliko se moglo vidjeti na fotkama, Meghan je nosila bijelo odijelo, dok je Harry bio u crnom, baš kao i njegova sestrična.

image

Večer je bila puno smijeha i dobrog razgovora.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon što je pobijedila u bitci protiv tabloida, Meghan Markle sada dobila i javnu ispriku za povredu privatnosti

Harry i Eugenie su oduvijek bili bliski, stoga ne čudi da ga je posjetila i odsjela u njegovoj i Meghaninoj kući u Montecitu, luksuznom naselju u Santa Barbari.

image

Meghan je nosila bijelo odijelo.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Princeza Eugeni i suprug dobro se provode u Americi.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rođaci su sjedili jedno pored drugog na stadionu So-Fi u Los Angelesu tijekom Super Bowla u privatnoj loži. Iako ih službeni fotografi nisu zamijetili, ali je na NFL UK Twitter profilu osvanula fotografija kraljevskog para.

Čitajte i: Želi se vratiti, ali je zabrinut: Princ Harry zatražio policijsku zaštitu za obitelj kada posjete Britaniju

Princ Harry, čini se, već neko vrijeme planira posjetiti svoju obitelj u Velikoj Britaniji, ali ga zabrinjava činjenica što je izgubio policijsku zaštitu nakon što su on i Meghan 2020. odlučili istupiti iz kraljevske obitelji. Stoga je poduzeo pravne mjere koje bi mu zajamčile zaštitu, a sve bi troškove platio osobno.

"Princ želi odvesti djecu u posjet Velikoj Britaniji, no on i njegova obitelj "ne mogu se vratiti kući" jer je to za njih preopasno", smatra Harryjev pravni zastupnik, a kao jedan od razloga navodi "ekstremističke i neonacističke" prijetnje, kojima je obitelj ranije bila izložena.

Linker
19. travanj 2024 03:25