hit izdanje

Kraljica je dama u crvenom: Odijelo itekako čini razliku jer s nje nitko nije mogao skinuti pogled

Crvena boja simbolizira energiju, strast i život, ali i svojevrsnu drskost jer ako ste je već odjenuli od glave do pete automatski morate očekivati poglede.

Kraljica Letizia otišla je na novi službeni zadatak naoružana maskom u vrlo zamijećenom outfitu. Odjenula je kreaciju španjolskog dizajnera Roberta Torrettea, a njezina kombinacija ostavila je wow dojam.

image
Kraljica je dama u crvenom...
FOTOGRAFIJE: SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Strukirani sako i hlače s prorezom na dnu nogavica kombinirala je sa salonkama u identičnoj boji, a uz cijeli outfit kombinirala je i pismo torbu od crvene verzije zmijske kože s potpisom slavne venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere.

image
Opet je bila u središtu pozornosti
FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dobro se zna da je u modnom stilu Letizije Ortiz teško je pronaći zamjerku, a outfiti koje kombinira imaju dobar balans klasike i odvažnosti. Zato su njezine modne kombinacije često inspiracija za žene diljem svijeta.

U svojim javnim nastupima često bira midi haljine, pencil suknje i svilene bluze, ali i odijela, jedan od omiljenih trendova u ženskoj garderobi već nekoliko sezona.

image
Opet je bila u središtu pozornosti
FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

image
Kraljica je stigla na sastanak s maskom...
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kolekcije predstavljene početkom godine na tjednima mode u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku predstavila su kao hit sezone više nijansi crvene, od jarke boje maka i nešto tamnije boje trešnje do duboke, rubinski crvene nijanse i crveno-ljubičastog grimiza, pa je kraljica izvukla asa iz rukava...

Majka princeze Leonore (12) i Sofije (11) i bivša novinarka svojom gracioznom pojavom već godinama se svrstava među najljepše žene svijeta, a njezini stajlinzi su pravi mamac za kopiranje.

Čitajte i:

Kraljica dobrog stila: I od dosadnih modnih komada ona napravi top outfit

U grandioznom stilu se vratila s odmora: I kraljica Letizia obožava hit nijansu 2020.

Istaknula se u moru sivih odijela: Španjolska kraljica nosi provjerenu kombinaciju

Linker
21. travanj 2024 00:15