Kate Middletone u posjeti tvornici u Leedsu

 ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Uvijek besprijekorna

Kraljica reciklaže: Princeza Kate ponovo oduševila u Burberry zelenom odijelu

Buduća kraljica često reciklira svoje modne kombinacije, a elegantno zeleno odijelo već je nosila.

Buduća kraljica često reciklira svoje modne kombinacije, a elegantno zeleno odijelo već je nosila.

Princeza od Walesa posjetila je tekstilnu tvornicu u Leedsu. Bila bi to klasična vijest britanske kraljevske obitelji da se buduća kraljica nije pojavila u istom zelenom odijelu koje je, na jednoj od svojih mnogobrojnih funkcija, već nosila početkom ove godine. Osim toga ova tvornica nosi i posbeno značenje za Kate jer je nekoć bila u vlasništvu njezine obitelji.

Dobro raspoložena Kate Middleton u utorak je stigla u posjet tvornici s kojom je posebno povezana jer su upravo njezini preci bili vlasnici ove tvornice sve do prodaje 1958. godine. Uvijek besprijekorno odjevena, buduća kraljica odlučila se za elegantno zeleno odijelo modne kuće Burberry, a ispod jakne je nosila bijelu bluzu.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Od nakita je uključila zlatne naušnice britanskog brenda "Shyla London", a nosila je i zlatnu ogrlicu Laure Lombardi koja dolazi s cijenom od 234 funti. Modnu kombinaciju je upotpunila cipelama u boji odijela. Kosa joj je bila u laganim valovima, a odlučila se i za prirodni izgled šminke što je njezin vrlo čest odabir. No ova prigoda nije prvi put da princeza nosi ovo Burberry odijelo. Naime, odjenula ga je i kada su ona i princ William ugostili norveškog princa Haakona i princezu Mette-Marit u ožujku. Međutim, tada se princeza umjesto za bijelu bluzu odlučila za zelenu, također s potpisom brenda Burberry.

Princeza je sklona recikliranju i odjeće pristupačnijih brendova kao što su Mango, Hobbs i Zara. Princeza je iznenadila kada je prvi put odlučila koristiti platforme za posuđivanje odjeće pa je u prosincu prošle godine na Earthshot Prize u Bostonu nosila zelenu haljinu Solace London posuđenu iz servisa Hurr, a za najam haljine je platila 74 funte.

Početakom mjeseca obilježena je godina dana otkad su William i Kate postali princ i princeza od Walesa. Par uvijek pomaže kralju Charlesu u njegovim obvezama, a William također želi nastaviti raditi marljiv posao koji je radio njegov otac. Izvori koji su bliski kraljevskoj obitelji tvrde da William i Kate zajedno s njihovom djecom Georgeom, Charlotte, Louisom predstavljaju budućnost monarhije. "On ima nepokolebljivu predanost dužnosti i službi. Svoju ulogu shvaća iznimno ozbiljno i usredotočen je na svoj rad, ali i na podršku svom ocu kao kralju", rekao je izvor blizak princu.

Linker
26. travanj 2024 19:41