promjena odluke

Meghan je htjela ići kod kraljice pa se predomislila kad je vidjela Kateine fotografije?

Da Harry krene iz Londona trebala su tri sata. Na kraju je poletio sam, a na aerodrom u Aberdeenu sletio je tek nakon što je objavljeno da je kraljica umrla.

Nakon vijesti koja je zaustavila zemlju, one o teškom stanju britanske kraljice Elizabete II., medijske stupce zauzeli su princ Harry i Meghan Markle. Mnogi su se pitali hoće li otići do kraljice ili ne.

Prvotni plan je, prema pisanju Daily Maila, bio da oboje odu u Balmoral, no onda su se planovi promijenili. U Škotsku je otišao samo Harry, a Meghan je ostala u Londonu.

Da je kraljičino stanje teško objavljeno je u 13:34 po našem vremenu, a svi članovi obitelji pojurili su u Balmoral. William je prema zračnoj luci u Aberdeenu poletio sa stričevima Andrewom i Edwardom te strinom Sophie. Tamo su stigli u pet sati popodne.

U 15 sati Harry i Meghan objavili su da će poletjeti za Škotsku kako bi bili s kraljicom. Do jučer nisu planirali susret s njom.

image

Meghan Markle i princ Harry objavili su da idu kod kraljice, a na kraju je poletio samo on

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da Harry krene iz Londona trebala su tri sata. Na kraju je poletio sam, a na aerodrom u Aberdeenu sletio je tek nakon što je objavljeno da je kraljica umrla.

Britanski mediji sad nagađaju zašto je točno Meghan promijenila svoje planove, a sumnjaju da se to dogodilo nakon što je vidjela fotografije Kate Middleton u Londonu. Naime, Williamova supruga odlučila je ostati u Windsoru s njihovo troje djece, koja su jučer krenula u školu.

image

Kate i William jučer su otpratili svoju djecu u školu.

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Kate je fotografirana kako automobilom odlazi po Georgea, Charlotte i Louisa u školu Lambrook, koja je 15 minuta vožnje od Adelaide Cottagea, njihovog novog obiteljskog doma. Bilo je to u 16:12, nakon Harryjeve i Meghanine objave, no prije nego im je avion poletio.

Omid Scoobie, koji je Meghanin prijatelj i autor kontroverzne biografije Finding Freedom, objavio je na Twitteru da će Meghan poput vojvotkinje od Cambridgea ostati u Londonu.

Meghanina odluka da ne ide u Balmoral pobudila je sumnje da se nije željela susresti s članovima kraljevske obitelji s kojima je odnos zategnut nakon što ih je javno optužila za rasizam.

Scobie je u srijedu objavio na Yahoou da Harry čeka ispriku svog brata.

image

Njihovi odnosi s ostatkom obitelji su hladni

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Postoji smiješan pokušaj da se sugerira da su Sussexovi odsječeni... Istina je da nikad nisu pokušali doći do Cambridgeovih", tvrdi pak izvor s druge strane.

Podaci o letu pokazuju da je zrakoplov Cessna 560XLS u vlasništvu tvrtke za iznajmljivanje komercijalnih mlažnjaka Luxeaviation UK poletio iz zračne luke Luton u 18:35, a Harry je bio u njemu. Avion je sletio u 19:45, 15 minuta nakon što je objavljeno da je kraljica umrla. Potom se vozio automobilom još sat vremena, svjestan da je prekasno za oproštaj od bake.

Pretpostavlja se da je Meghan u Frogmore Cottageu, nedaleko od Kate.

Ona i Harry planirali su se vratiti u Ameriku sljedećeg tjedna, no ti su se planovi sad promijenili.

Linker
20. travanj 2024 04:54