otvoreno o svemu

Meghan Markle raspričala se o kraljici: ‘Njena smrt bila je komplicirano vrijeme‘

‘Osjećam duboku zahvalnost što sam mogla s njom provoditi vrijeme i upoznati je‘, rekla je o pokojnoj kraljici u razgovoru za američki magazin Variety, te otkrila što voli jesti iu kakvoj hrani najviše uživa njen Harry.

Nakon povratka iz Velike Britanije, Meghan Markle nije dugo čekala s javnim nastupima. Prvo se raspričala o vlastitoj karijeri i pameti u svom podcastu Archetypes na Spotifyu koji joj donosi izdašan honorara, a sada je dala veliki intervju za američki časopis Variety, u kojem je otvoreno progovorila o tome kako se kraljevska obitelj nosila s kraljičinom smrću, kao i o slatkim detaljima svog života u SAD-u s princem Harryjem, Archiejem i Lilibet.

image

Meghan Markle i princ Harry uživaju u svom životu u Kaliforniji

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rekla je kako je smrt i sprovod kraljice bilo "komplicirano vrijeme" za obitelj, a o samom sprovodu je izjavila: "Bio je toliki izljev ljubavi i podrške. Stvarno sam zahvalna što sam mogla biti uz svog supruga u to za njega teško vrijeme. Ono što je u svemu lijepo je nasljeđe koje je njegova baka ostavila na toliko frontova. Ponajviše u smislu ženskog vodstva. Ona je najsjajniji primjer kako se to radi."

On je kao vječni optimist smrt svoje bake komentirao riječima: "Sada je ponovno ujedinjena sa svojim voljenim mužem".

Meghan je priznala da se za vrijeme sprovoda prisjetila druženja s kraljicom Elizabetom II. i posebnog osjećaja koji joj je donio njihov prvi zajednički angažman.

"Osjećam duboku zahvalnost što sam mogla s njom provoditi vrijeme i upoznati je. Sretna sam i ponosna sam što sam imala blizak i topli odnos sa ženom koja je bila na čelu kraljevske obitelji."

image

Kraljica i Meghan u početku su imale vrlo bliski odnos uz obostranu simpatiju

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Govoreći o tome kako se kraljevska obitelj nosi s odlaskom kraljice, Meghan je izjavila: "U prijelomnim životnim trenucima imate više perspektiva da se zapitate kako i kuda dalje. Bitno je pravilno usmjeriti energiju. Harry i ja se trenutno osjećamo uzbuđeni zbog svih projekata koje smo gradili. A veliki dio uključuje filantropiju."

Meghan se otvorila i oko niza drugih tema, uključujući njezin kontroverzni intervju s Oprah Winfrey u kojem je rekla da je imala suicidalne misli tijekom vremena koje je provela u kraljevskoj obitelji i tvrdila da ju je njezina šogorica Kate rasplakala.

image

Na sprovodu kraljice Elizabete II pustila je suzu

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Doduše, na svoje izjave se nije osvrnula već se raspričala o podršci koju je dobila nakon intervjua.

"Čak ni prije intervjua nisam izlazila jer sam bila trudna. Jedina stvar koje se stvarno sjećam je rođendan Glorije Steinem, nekoliko dana nakon emitiranja. Mislila sam da će to biti samo mali i intiman rođendanski ručak, a ne grandiozno slavlje kakvo je priredila. Došla sam jer se nisam stvarno dugo družila sl ljudima, a bilo je to tjedan dana nakon što je intervju objavljen. Osjećala sam se pomalo nelagodno kad sam ulazila u tu prostoriju gdje se slavio rođendan, ali mi je laknulo jer mi je odmah prišla Pamela Adlon koja me pozdravila s toplinom i ljubaznošću. Predstavljala me drugim ljudima i na svakom koraku osjećala sam velikodušnost i ljubav. Možda je to samo dokaz u kakvom se društvu kreće Gloria, ali te su se žene trudile da se uistinu osjećam dobrodošlom", rekla je.

image

Braća i šogorice u danima sreće

KEN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Zapravo nije otkrila ništa krucijalno i je li ikada požalila zbog intervjua, ali je zato otkrila kakav joj je život u Kaliforniji. Bar onaj poslovni.

"Dijelimo ured i radimo od kuće, kao što je većina ljudi počela raditi tijekom karantene. To nam i odgovara jer nam do Los Angelesa treba dva sata vožnje pa nam omogućuje da više vremena provedemo sa svojom djecom što nam puno znači pogotovo sada kada su mali. Jer to se vrijeme nikada ne može vratiti", rekla je vojvotkinja od Sussexa te otkrila da obožava romantične komedije, a najdraža joj je Kada je Harry sreo Sally.

Dodala je da dobro kuha, specijalitet joj je bolonjez umak te obožava kolačiće s komadima čokolade. Njezin se suprug pak potpuno amerikanizirao pa mu je najdraža hrana iz restoranskog lanca In-N-Out Burger koji se nalazi blizu njihove kuće pa tamo često svrate sa svojom djecom.

Linker
19. travanj 2024 15:23