Prijetnja monarhiji?

Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

Nakon što su ona i princ Harry objavili da čekaju drugo dijete, sada spremaju intervju koji bi mogao uzdrmati javnost, posebno britansku kraljevsku obitelj.

Meghan Markle i princ Harry, koji će ove godine po drugi put postati roditelji, pojavit će se kod poznate voditeljice Oprah Winfrey u udarnom terminu koji će se emitirati u nedjelju, 7. ožujka na CBS-u. Šuškanja o intervjuu potvrdio je i sam CBS.

"Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u detaljnom intervjuu, pokrivajući sve - od stupanja u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva i filantropskog rada do načina na koji se nosi sa životom pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će s njim govoriti o preseljenju u Sjedinjene Države te budućim nadama i snovima", stoji u službenom dopisu CBS-a.

Čitajte i: Meghan Markle izgubila drugo dijete: ‘Osjetila sam oštru bol. Pala sam na pod, sa sinom u naručju. Znala sam‘

Vijest o intervjuu koji bi mogao ozbiljno uzdrmati temelje britanske monarhije dolazi nakon što je par na Valentinovo objavio da čeka drugo dijete.

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", glasnogovornik para je rekao za Page Six. Njihov stariji sin Archie napunit će dvije godine u svibnju.

image
Meghan i Harry sa sinom Archiejem.
TOBY MELVILLE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Nije slučajnost što su Meghan i Harry vijest o prinovi objavili upravo na Dan zaljubljenih. Naime, Harryjeva majka, princeza Diana, također je na Valentinovo otkrila da je trudna s Harryjem na Valentinovo i to davne 1984. Mnogi u ovom potezu vide simboliku, što ne čudi jer su vojvoda i vojvotkinja u mnogim prilikama dali počast princezi Diani.

Tuga je iza njih?

Meghan i Harry sada imaju razloga za slavlje, no prošle godine nije bilo sve tako bajno. Meghan je u pismu za New York Times otkrila da je u srpnju 2020. izgubila dijete spontanim pobačajem.

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

"Skupila sam kosu i uzela svog sina iz krevetića. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Pala sam na pod, s njim u naručju, pjevušeći nam uspavanku da se smirimo. Znala sam, dok sam tješila svoje prvo dijete, da gubim drugo", napisala je u ispovijesti ožalošćena majka.

image
Meghan Markle je blistala u prvoj trudnoći.
MATRIXPICTURES.CO.UK/MATRIX/PROFIMEDIA

"Satima kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Smirivao me njegov dlan, iako su nam oboma ruke bile mokre od suza”, otkrila je Meghan koja će se uz podršku svoje obitelji i ljubavi prema novoj bebi, nadajmo se, što prije oporaviti od nedavnog strašnog gubitka.

Linker
19. travanj 2024 09:16