DRAMA SE NASTAVLJA

Meghanin otac navodno odbija gledati Netflixov dokumentarac: ‘Omalovažava našu obitelj‘

Samantha Markle smatra kako je njezina polusestra Meghan povrijedila oca u teškim trenucima u prošlosti, dokumentarac je nazvala ‘sramotnim projektom‘.

Čini se kako gotovo svi članovi obitelji vojvode i vojvotkinje od Sussexa u širokom luku izbjegavaju njihovu novu dokumentarnu seriju Harry i Meghan, koja je ovog četvrtka "srušila" Netflix. Kralj Charles, princ William i princeza Kate navodno je nemaju namjeru pogledati, a Meghanina polusestra Samantha tvrdi kako je se kloni i njezin otac Thomas Markle.

U razgovoru za TMZ seriju je nazvala "sramotnim projektom", te kaže kako je njezin otac trenutačno najviše usredotočen na svoje zdravlje jer se još uvijek oporavlja od moždanog udara, koji je doživio ranije ove godine. Samantha smatra kako je Meghan povrijedila Thomasa u teškim trenucima u prošlosti, te ističe kako njezin dokumentarac "dodatno omalovažava njihovu obitelj".

image

Thomas Markle u lošim je odnosima s Meghan

BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"On ne zna što je u seriji i ne mora ni saznati. Mislim da ga ni ne želi pogledati", izjavila je i dodala kako sve što se događa s kraljevskom obitelji već neko vrijeme narušava njegovo zdravlje.

Podsjećamo, u Netflixovoj seriji princ Harry i Meghan donose svoju stranu priče o napuštanju kraljevske obitelji i preseljenju u SAD. Također, donose i detaljan uvid u svoj ljubavni odnos od njegovih početaka.

U seriji su se osvrnuli i na razmirice između Meghan i njezina oca koje su dovele do toga da Thomas nije prisustvovao njihovom vjenčanju. Princ Harry izjavio je kako je "nevjerojatno tužno" što je njegova supruga "izgubila oca". S druge strane, Samantha Markle tvrdi kako je Meghan sama isključila Thomasa iz svog života, a on je samo prihvatio njezinu odluku.

Linker
20. travanj 2024 07:20