KRALJEV ROĐAK

Mladi, zgodni i s dozom plave krvi - tajna veza iz visokog društva

Britanski mediji zainteresirano prate Alexandera Ogilvyja, rođaka kralja Charlesa III., i influencericu Isabellu Charlottu Poppius koji su, prema svemu sudeći, novi omiljeni par londonske scene.

Britanski mediji odnedavno pišu o novom zvjezdanom paru plave krvi: Alexander Ogilvy, rođak kralja Charlesa III. u ljubavnoj je vezi s Isabellom Charlottom Poppius, modnom influencericom iz Londona koja se pojavljuje na svim relevantnim događanjima. Njihovu ljubavnu priču zainteresirano prate i Francuzi otkako je Alexander Charles Ogilvy - 58. je u redu za britansko prijestolje - izazvao pomutnju u Westminster Hallu, tijekom ceremonije dočeka kraljičinog lijesa u rujnu prošle godine. Društvene mreže su u tom trenutku eksplodirale, svi su se pitali tko bi mogao biti ovaj veličanstveni mladić s nehajnom frizurom i plavim pramenovima?

image

Preklani na vjenčanju svoje sestre Flore Ogilvy, koja se udala u crkvi St James u ulici Piccadilly u centru Londona

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Alexander Ogilvy rođen je u Edinburghu 1996. kao drugo dijete krajobraznog arhitekta i fotografa Jamesa Ogilvyja i Julije Rawlinson. Njegova baka je princeza Alexandra od Kenta, prva rođakinja Elizabete II. Studirao je informatiku i ekonomiju na Sveučilištu Brown u Providenceu na Rhode Islandu, a u to je vrijeme bio i kapetan ragbijaške reprezentacije. Privatno je pasionirani putnik, boravio je u Australiji, u Bosni i Hercegovini te u Sjevernoj Koreji. Nekoliko godina bio je u vezi s Michaelom Kennedy Cuomo, unukom političara Roberta Kennedyja i kćeri Andrewa Cuoma, bivšeg guvernera države New York.

image
Profimedia

Mladi aristokrat trenutačno radi kao menadžer u Prove Identityju, tvrtki za razvoj online sigurnosnog softvera sa sjedištem na Petoj aveniji na Manhattanu, a još od prošlog ljeta nagađa se o njegovoj vezi s Isabellom Charlottom Poppius. Na svom Instagram profilu Isabella se pak predstavlja kao "voditeljica, model i modna ambasadorica", a prepoznatljiva je po odjevnom stilu. Zato je redovita gošća svjetskih Tjedana mode te se pojavljuje u street style rubrikama međunarodnih časopisa kao što su Vogue i Harper‘s Bazaar. Surađuje, među ostalim, s kućama Chanel i Gucci, a odlučna je zagovornica održivog razvoja. To se, među ostalim, vidi kroz njen angažman u dobrotvornoj organizaciji One Tree Planted, gdje kao ambasadorica promiče ideju pošumljavanja.

image

Isabella Charlotta Poppius redovita je gošća Tjedana mode pa je bila i na prošlom u Parizu

JEREMY MELLOUL/BESTIMAGE/PRO

Isabella je rođena u Helsinkiju, majčina obitelj joj je iz Singapura, a otac joj je Skandinavac. Završila je studij povijesti umjetnosti u Glasgowu, na istom sveučilištu kao i Kate, vojvotkinja od Walesa. Neko je vrijeme živjela u SAD-u, a potom se preselila u London gdje je postala česta gošća mondenih događanja. Svoj glamurozni i hiperbrzi stil života dijeli s više od 19 tisuća pratitelja na Instagramu - ali ne i svoju ljubavnu vezu, o kojoj trenutačno svi govore.

Linker
12. travanj 2024 11:55